13 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ovo je najmudriji horoskopski znak

Mozaik

Comments 0

Ovo je najmudriji horoskopski znak

Izvor: Superžena B92

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Intelektualne sposobnosti, želja za znanjem i otkrivanjem Vodoliju čine najmudrijim horoskopskim znakom. Iskreni su, neukrotivi i pomalo ekscentrični.

Vodolija su najpoznatije po svojoj nezavisnosti, teško ih je ograničiti ili zadržati. Svaki pokušaj završiće se bijegom, jer za njih je nazavisnost prirodna potreba i jedino tako se osjećaju srećno.

Baš kao što žele da budu okruženi vjernim prijateljima, pripadnici ovog znaka se u potpunosti posvećuju bliskim ljudima. Spremni su sve da učine za njih, te očekujte da vam Vodolija nikada neće okrenuti leđa. Važno je napomenuti da one apsolutno ništa ne očekuju zauzvrat, dovoljno je samo da budete pored njih, da pokažete iskrenost i razumijevanje.

Vodolije su poznate po svojim izraženim komunikativnim sposobnostima, ljudi obožavaju da budu u njihovom društvu, a sa njima možete razgovarati o svim temama - od politike, do istorije i kosmosa.

Ovaj znak traži mudrost i znanje, otvorenih je shvatanja i veoma objektivan. Spreman je uvijek da kaže istinu, bez obzira na to šta će ona da izazove.

Kao pravi vizionari, osobe u znaku Vodolije su neukrotive i intelektualno nezavisne. Pune su kreativnih ideja, rješenja i planova i uvijek slijedi svoj put.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR