30 °

max 40 ° / min 25 °

Srijeda

28.07.

40° / 25°

Četvrtak

29.07.

40° / 26°

Petak

30.07.

39° / 25°

Subota

31.07.

39° / 23°

Nedjelja

01.08.

40° / 24°

Ponedjeljak

02.08.

36° / 23°

Utorak

03.08.

36° / 21°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Turistkinja će pamtiti CG: Bus je ostavio na pumpi, a policajac spasio

Mozaik

Comments 2

Turistkinja će pamtiti CG: Bus je ostavio na pumpi, a policajac spasio

Autor: Antena M

  • Viber

Filadelfija Tivoli porijeklom sa Fidžija, danas je zahvaljujući pripadniku bjelopoljske policije Blažu Jeremiću, uspjela da nakon nesvakidašnje situacije stigne autobus koji saobraća od Herceg Novog prema Kraljevu a čiji je vozač bio zaboravio na pumpi u Bijelom Polju.

Dok se stranci obično žale na saobraćajne kazne od strane crnogorske policije, ova turistkinja ima sasvim drugačije iskustvo.

Naime, Filadelfija se vraćala iz Herceg Novog ka Kraljevu kad je autobus napravio pauzu na pumpi u Bijelom Polju.

"Pitala sam da li imam dovoljno vremena da odem do toaleta i vozač autobusa mi je rekao da imam pa sam i otišla. Kad sam se vratila autobus je već otišao, sa mojim stvarima. Iskreno nisam znala šta da radim. Radnik sa pumpe me je poslao prema policijskoj patroli koja je bila preko puta. Otrčala sam do njih i rekla im šta se desilo. Pričali su engleski pa sam im lakše objasnila situaciju", navela je Filadeflija na Fejsbuku i dodala da su joj policajci odmah pružili pomoć i rekli joj da sjedne sa njima u policijsko vozilo.

Mislila je, dodaje ona, da će policajac pozvati prevoznika i tako joj pomoći da uzme stvari i nađe novi prevoz, ali desilo se nešto drugo.

"Policajac Blažo Jeremić sjeo je odmah u vozilo i dao gas, upalio sirenu i požurio da stigne autobus pretičući druga auta, bezbjedno naravno. Poslije nekoliko minuta smo stigli autobus koji se baš okretao zato što su primijetili da nisam tu. Ispostavilo se da se vozač autobusa Nikola Petrović i Blažo Jeremić znaju i da su dobri prijatelji. Mali svijet! Luda vremena",napisala je Filadefija koja živi i radi u Kraljevu.

Ona se zahvalila, kako je navela novim prijateljima Blažu Jeremiću i njegovim kolegama na pomoći, kao i vozaču Nikoli Petroviću, za kojeg je imala poruku "nemoj da me zaboraviš sljedeći put"

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Baja

Jeli patrola policije bila privatnim autom :-P

Vjerovatnije

Sjetice se autobusa i vise nece priviriti u ovaj dio Evrope.