13 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dženifer Lopez u dokumentarcu Halftime

Izvor: screenshot/youtube

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Dženifer Lopez u dokumentarcu Halftime

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Povodom predstojećeg dokumentarca koji će se osvrnuti na privatni život i karijeru Dženifer Lopez, pjevačica je otkrila dijelić onoga što gledaoce očekuje otkrivši kako su je određeni trenuci naveli da preispita svoju karijeru.

Gledaoci će u Netflixovom filmu "Halftime" dobiti bližu sliku o decenijskoj karijeri pjevačice, njenu radnu etiku, ali i privatni i ljubavni život, majčinstvo i sve ono što je ovu osobu učinilo svjetski slavnom zvijezdom.

U trejleru dokumentarca koji je naglasak stavio na Lopezin nastup na poluvremenu Superboula, 52-godišnja pjevačica spomenula je osude od javnosti i medija sa kojima se nosila na početku svoje karijere kada su je nazivali raznim imenima od "dive" do "serijske mlade".

"Živjela sam u očima javnosti i stvarno vjerovala u ono što govore. Bilo je teško. Imala sam vrlo nisko samopoštovanje. Morala sam shvatiti ko sam ja zaista i vjerovati u to, a ne u nešto drugo", objasnila je pjevačica.

Lopez je, naime, pogodila i činjenica što nije osvojila očekivanog Oskara za svoju ulogu striptizete u filmu "Hastlers", a u trejleru vidi se i kako se rasplakala.

"Pokušavam publici dati nešto sadržajno, a ne samo da tresemo svojim je*enim zadnjicama", rekla je pjevačica na stresnim pripremama za Super Boul, pa dodala: "Želim nešto stvarno. Cijeli život sam se borila da me čuju, da me vide i shvate ozbiljno".

Ipak, Džej je priznala kako svoj posao ne radi zbog nagrada već kako bi se spojila sa ljudima.

"Ne radim sve ovo kako bih osvojila nagrade, već da bih se spojila s ljudima, kako bi osjetili nešto... jer i ja to želim", rekla je.
Naposlijetku, Lopez je zaključila kako "osjeća da njen život tek počinje", a među planovima za budućnost je i vjenčanje sa njenim vjerenikom Benom Aflekom koji se takođe pojavljuje u dokumentarcu.

"Halftime" će 8. juna otvoriti Tribeka Film Festival u Njujorku, dok na Netfliks stiže 14. juna.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR