13 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bolnica u Bijelom Polju bogatija za pacijent monitor

Mozaik

Comments 9

Bolnica u Bijelom Polju bogatija za pacijent monitor

Izvor: SPONZORISANO

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Kroz program opremanja zdravstvenih ustanova širom Crne Gore, sportska kladionica Meridian donirala je pacijent monitor Opštoj bolnici u Bijelom Polju.

 Pacijent monitori su medicinski uređaji koji se koriste za mjerenje, snimanje i prikazivanje različitih parametara pacijenta kao što su otkucaji i ritam srca, krvni pritisak, temperatura, brzina disanja, zasićenost krvi kiseonikom…

 Zahvaljujući ovim uređajima, stanje pacijenta može kontinuirano da se prati a samim tim i da mu se obezbijedi kvalitetna zdravstvena zaštita.

 Uz pomoć doniranog uređaja, osoblje će nadzirati niz parametara koji su važni za procjenu bolesnikovog zdravstvenog statusa i u kratkom roku dati pouzdane podatke za donošenje najboljih odluka.

 “Nadamo se da će ova donacija pomoći doktorima opšte bolnice kako bi i dalje nastavili svima nesebično pomagati” – istakli su iz društveno odgovorne kompanije.

 Sportska kladionica Meridian se trudi da olakša svakodnevni rad medicinskim radnicima sprovodeći niz aktivnosti značajnih po zajednicu.

 Donacija medicinske opreme Klinici za ortopediju i traumatologiju Kliničkog centra Crne Gore olakšala je rad medicinskom osoblju, a pacijentima je obezbijeđeno kvalitetnije i efikasnije uspostavljanje dijagnoze, kao i praćenje sveopšteg stanja.

 Pored dugoročnih projekata i akcija koje kreiraju, sportska kladionica Meridian je donirala EKG aparat Klinici za kardiologiju Kliničkog centra Crne Gore.

 Kladionica Meridian, kako navode predstavnici, do kraja godine će izvršiti mnogo akcija sa jasnom porukom: obezbjeđivanje uslova zdravstvenim ustanovama za nesmetano pružanje pomoći svim pacijentima.

 

 

 

 

Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

srna

Bili i ostali najbolji u svakome pogledu

sergej

Tacno znate gdje je najpotrrbnije

vid

Ako sam nesto gotivio kad je Meridian kladionica u pitanju to je posvecenost i nesebicno pomaganje