30 °

max 31 ° / min 19 °

Četvrtak

25.07.

31° / 19°

Petak

26.07.

33° / 19°

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 24°

Ponedjeljak

29.07.

37° / 25°

Utorak

30.07.

37° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 23°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Crnogorski Telekom je zvanična mreža CIM Foruma

Mozaik

Comments 0

Crnogorski Telekom je zvanična mreža CIM Foruma

Autor: Antena M

  • Viber

Crnogorski Telekom je zvanična mreža ovogodišnjeg CIM Foruma – najvećeg događaja te vrste u Crnoj Gori, koji će ovog vikenda povezati domaće i regionalne stručnjake iz medija i kreativnih industrija, saopšteno je iz Telekoma.

CIM Forum počinje danas i traje do 28. maja, a u Kotoru će okupiti preko 50 panelista, predavača i učesnika iz oblasti marketinga, komunikacija, umjetnosti, medija i gejminga. Detaljna agenda dostupna je na sajtu https://www.mediaforum.me/me/

„Crnogorski Telekom je najveća mreža u Crnoj Gori, pa samim tim i prirodan partner odnosno zvanična mreža najvećeg događaja u Crnoj Gori koji okuplja kreativce iz različitih industrija. Nakon prošlogodišnjeg uspješnog prvog izdanja CIM Foruma, tokom kojeg su organizatori uspjeli da okupe najrelevantnije ljude iz oblasti kreativnih industrija i medija i pokažu da su na nivou zadatka, ove godine posjetioce očekuje još raznovrsniji i bogatiji program na četiri lokacije u Kotoru.

Zadovoljstvo nam je što ćemo narednih dana biti u Kotoru, i radujemo se što ćemo moći da razmijenimo iskustva i ideje sa velikim brojem ljudi iz svijeta komunikacija, medija i kreativnih industrija iz zemlje i regiona“, kazao je na konferenciji za medije povodom početka festivala PR Crnogorskog Telekoma, Matija Otašević.

Izvršna direktorica CIM Foruma, Kristina Gačević, kazala je da će ove godine imati 35 panela uz Bokešku kužinu, gdje će domaćice i privrednice iz Kotora pružiti jedno posebno zadovoljstvo i specijalitete.

Istakla je da je najviše zahvalna timu koji stoji iza ovog projekta i koji je u prethodnoj godini vrlo posvećeno i marljivo radio da ovu ideju, koja je na početku zvučala kao nemoguća misija, pretvore u nešto što je živo i što raste.

Gačević je napomenula da je organizovan CIM bazar, gdje su u saradnji sa kompanijom NLB i Visom napravili bazar koji okuplja crnogorske umjetnike i male proizvođače koji su donirali svoje umjetnine i rukotvorine.

Bazar će, kako je najavila, biti aktivan od sjutra u Centru za kulturu Kotor, a sva sredstva koja se prikupe na CIM Bazaru biće opredijeljena JU Resursnom centru za sluh i govor „Dr Petura Ivanović“ u Kotoru, koji u sklopu svojih kreativnih radionica podstiče razvoj Dobrotske čipke.

CIM Forum je najbolji primjer kako jedna dobra ideja može da okupi veliki broj ljudi, a sve informacije o temama, učesnicima i kotizacijama mogu se pronaći na sajtu https://www.mediaforum.me/me/, zaključuju u saopštenju iz Telekoma.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR