33 °

max 33 ° / min 22 °

Nedjelja

23.06.

33° / 22°

Ponedjeljak

24.06.

31° / 20°

Utorak

25.06.

31° / 20°

Srijeda

26.06.

33° / 22°

Četvrtak

27.06.

30° / 20°

Petak

28.06.

31° / 20°

Subota

29.06.

32° / 21°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Najbolji parovi po horoskopu

Izvor: Pixabay

Mozaik

Comments 0

Najbolji parovi po horoskopu

Izvor: Magazin Novosti

Autor: Antena M

  • Viber

Ovo je 12 najjačih parova Zodijaka čija je ljubav nevjerovatna jer kada se radi o partnerskim odnosima, mnogi smatraju da astrologija ima veliki uticaj na to kakva će vam biti veza.

Ovan i Vodolija

Ova dva znaka obećavaju avanturu. Ovan i Vodolija su poznati po svom avanturističkom duhu, a zajedno čine izuzetno uzbudljivu vezu. Uvijek su spremni za akciju, veoma su otvoreni. Oni vole da isprobavaju nove stvari i uvijek se dobro zabavljaju u procesu. Najbolji dio je što žele da rade sve zajedno. Ova vrsta para uvek ostaje jaka. Uvek žele da budu zajedno, čak i u trenucima kada se drugi parovi rastaju i umorne jedno od drugog. Oni razumiju i osećaju potrebu za vremenom za sebe.

Bik i Rak

Bik i Rak se u potpunosti razumiju. Ova dva horoskopska znaka su snažno povezana, kako na fizičkom tako i na emotivnom nivou. Razumijevanje im pomaže da izgrade iznenađujuću vezu, koja postaje jača kako odnos raste.

Blizanci i Vodolija

Ovaj par se veoma razlikuje od drugih parova. Osjećaju nevjerovatnu povezanost na mentalnom i emotivnom nivou, zbog čega i na početku veze djeluje kao da se poznaju godinama. Iako je svaki trenutak koji provode zajedno nevjerovatan, oboje razumiju potrebu za slobodom, što pomaže da njihova veza jača kako vrijeme prolazi.

Rak i Ribe

Ova dva vodena znaka imaju duboku kosmičku vezu. Odlično rade u svim situacijama. Ponosni su jedno na drugo jer se tako dobro poznaju i zbog toga njihova veza vremenom postaje sve jača i jača. Ovo omogućava da njihova veza postane neuništiva sila. Svi žele da se druže sa njima, jer znaju koliko su zabavni. Ribe su te koje održavaju vezu, a Rakovi su ti koji neguju vezu i posvećuju joj se - zauvijek.

Lav i Strelac

Lav i Strelac imaju veoma strastvenu vezu, oboje uživaju u životu i ljubavi. One su jedna drugoj snažna podrška i inspiracija do kraja. Oboje su realni i čak su spremni da iskoriste svoje vrijeme da pomognu drugim parovima ili čak samcima koji imaju problema u životu. Imaju nevjerovatnu paralelnu mentalnu vezu koja se ne može lako uništiti, piše Atma.

Djevica i Bik

Djevica i Bik se odlično slažu. Oba su zemljani znakovi koji imaju tendenciju da se oblikuju zajedno kao glina. Oni uživaju u životu sa ležernim stavom, što vezu čini veoma mirnom. Iskreni su i u ozbiljnim i dugogodišnjim vezama postižu veliku bliskost. Ovi znaci su veoma posvećeni jedni drugima, jer ne samo da održavaju integritet jedni drugih, već osećaju da su isti u svakom pogledu.

Vaga i Blizanci

Veza između Vage i Blizanaca zasniva se na veoma snažnoj intelektualnoj vezi. Oni ne koriste samo svoja tijela za komunikaciju, njihovi umovi su sinhronizovani za viši nivo ljubavi i emocija. Oba znaka imaju visok nivo duhovnosti i inteligencije, što njihov um čini privlačnom i nevjerovatnom stvari u kojoj mogu neizmjerno uživati. Ovi znaci se shvataju na različite načine. Oni cijene jedno drugo, cijene harmoniju i mir u svom odnosu. Oni takođe nude prijateljstvo, znanje i jednakost.

Škorpija i Rak

Intenzitet u vezi može biti prevelik, ali ne kada su u pitanju Škorpija i Rak. Vodeni znaci imaju jake emocije, što ova dva znaka čini još kompatibilnijim. Ova dva znaka se hrane zajedničkom strašću, veoma su lojalni partneri i jedni drugima su najveća podrška. Posvećenost i veoma sličan moralni kompas čine njihov odnos intenzivnim, ali uravnoteženim. Uzajamna briga i podrška čini ovaj par fokusiranim i intenzivnim.

Strijelac i Ovan

Ovi znaci su napravljeni od vatre, među njima je mnogo strasti, što ih čini eksplozivnim parom. Energija između njih stvara jaku vezu. Oni su divlji i entuzijastični zbog čega ljudi vole da budu u njihovom društvu. Kada se kaže da se suprotnosti privlače – misli se na ova dva znaka. Ovo je moćan par, koji može da prevaziđe sve životne prepreke.

Jarac i Bik

Jarac i Bik su snažno privučeni jedno drugom. Zato uvijek razmišljaju i sanjaju o beskrajnoj ljubavi. Veza koju dijele je nevjerovatna. Oni osećaju veliko divljenje jedno prema drugom i imaju visok nivo poštovanja u vezi. Oni su prava definicija srodnih duša.

Vodolija i Blizanci

Ovaj par ima neverovatnu psihološku vezu i vremenom postaje sve dublja i dublja. Najbolja stvar u ovoj vezi je skoro telepatski način komunikacije, čini se kao da čitaju misli jedni drugima i uvek znaju šta će druga osoba reći. Ova veza je skoro mistična i niko drugi je ne može razumjeti. Oni znaju šta je dobro za njih i nije ih briga šta drugi misle, žive svoje živote. Iako su oba znaka pojedinci, to ne šteti njihovom odnosu. To ih zapravo čini jačima.

Ribe i Škorpija

Ovo je veoma intuitivan par. Oni su snažno povezani na intelektualnom nivou, ali takođe žele da razumiju i u potpunosti poznaju dušu svog partnera. Moraju da znaju svaku sitnicu jedni o drugima. Osećaju nevjerovatno međusobno poštovanje, njihova strast dopire do zvijezda i nikada ne zaboravljaju romansu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR