4 °

max 10 ° / min 4 °

Utorak

05.12.

10° / 4°

Srijeda

06.12.

9° / 8°

Četvrtak

07.12.

8° / 2°

Petak

08.12.

8° / 1°

Subota

09.12.

9° / 2°

Nedjelja

10.12.

10° / 3°

Ponedjeljak

11.12.

11° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mjesec u Jarcu danas pokreće ljubavnu lančanu reakciju za tri znaka

Izvor: Pixabay

Mozaik

Comments 0

Mjesec u Jarcu danas pokreće ljubavnu lančanu reakciju za tri znaka

Izvor: Sensa

Autor: Antena M

  • Viber

Mjesec je danas u Jarcu i tokom tog perioda najbolje je da pažljivo odmjeravamo ishode i pravimo planove. Za tri horoskopska znaka je dan kada će poželjeti na značajne načine da promijene svoje živote, jer ovaj tranzit najviše na njih i utiče.

Energija Jarca osigurava da dobro razmislimo o stvarima.

OVAN

Vrsta energije koju Mjesec Jarca emituje je ono što vam je potrebno da visoko podignete glasu. Vi ste strastvena osoba , a nivoi vašeg entuzijazma su neobuzdani. Iako to u teoriji zvuči veoma dobro, morate da obuzdate nešto od te izuzetne energije da biste završili stvari. Tokom Mjeseca u znaku Jarca 22. septembra možete da podijelite neke od svojih nada i snova, a ne samo da ih slijedite htjeli ili ne.

Potreban vam je plan i način da svoje snove ostvarite. Tu vam energija Jarca dolazi u pomoć. U ljubavi to znači da ste prešli granicu. Više se ne plašite da kažete svom partneru ili partneru da bude ono što vam je potrebno. Imate pravila kojih se morate pridržavati, a danas ćete ih neustrašivo predstaviti osobi sa kojom ste.

DJEVICA

Zbog ljubavi ste postali neka osoba koja samu sebe ne prepoznaje - i ne sviđa vam se ono što vidite. Energija Mjeseca u Jarcu vam omogućava da vidite koliko ste se promijenili i da stvari više ne mogu da idu tim tokom. Obožavate osobu s kojom ste, ali morate joj dati do znanja da imate svoju tačku bez povratka i da vas moraju slušati sada ... ili nikada.

Ne želite da raskinete sa svojim partnerom, ali ne možete da im dozvolite da misle da je stranac koji ste sebi postali neko sa kim želite da živite. Znate šta treba da radite tokom Mjeseca u Jarcu, što znači da morate rizikovati da progovorite. Vaš partner će morati ili da vas prihvati ili da ode. Ovo je rizik koji ste spremni da preuzmete. Imate povjerenja da ćete uspjeti.

VODOLIJA

Ako želite da budete srećni u vezi na kojoj ste radili ovoliko dugo, onda je vrijeme da prepoznate i priznate svoje emocije. Imate osjećaj da se skrivate od partnera i ne govorite mu kako se zapravo osjećate. Morate biti iskreni prema njima - ako želite da vas prihvate onakvim kakvi jeste.

Tokom Mjeseca u Jarcu, vi ćete se zalagati za sebe i otvorićete se u potpunosti Ako želite najbolje za ovu vezu, morate rizikovati da svom partneru kažete šta ste krili od njega. Ne brinite; krećete se u pravom smjeru. Mjesec u Jarcu je tranzit koji naginje uspjehu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR