22 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Veselje u UIKS-u: Kneževića "kaparisali" i zatvorenici u Bijelom Polju, Koprivica pjevao

Mozaik

Tag Video
Comments 4

Veselje u UIKS-u: Kneževića "kaparisali" i zatvorenici u Bijelom Polju, Koprivica pjevao

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Da programi humanitarnog karaktera imaju punu opravdanost u praksi, juče je na najbolji način potvrđeno u prostorijama Zatvora za duge kazne u UIKS-u u Spužu, uz podršku Uprave, v. d. direktora,Darka Vukčevića, zamjenika direktora, Nebojše Jankovića, i uz koordinacijuIgora Mijatovićai ostalog policijskog osoblja, navodi se u saopštenju Dragana Koprivice.

Povod je bio književno-muzički program u zatvoru u Spužu.

“Da će susret sa zatvorenicima i ovog puta biti osoben odmah se pokazalo i po reakciji jednog broja njih u zatvorskom krugu, koji su skandiranjem pozdravili Milana Kneževića, a dobra komunikacija je nastavljena i u velikoj trpezariji Zatvora, adaptiranoj za praćenje programa”, ističe Koprivica.

Na početku, Knežević se uz aplauze svih prisutnih obratio zatvorenicima i zatvorenicama evocirajući svoja sjećanja na boravak u spuškom zatvoru za kratke kazne.

Posebno je istakao da je zavidio upravo prisutnima, jer oni makar znaju s kim su u spavaonici tokom noći, a u dijelu, gdje je on boravio, imao je osjećaj da je “na željezničkoj stanici, jer nikad ne znaš sa kim ćeš zaspati, a sa kim ćeš se probuditi”, piše u saopštenju.

“Nastup Kneževića, posebno uz njegovu izvrsnu satiričnu pjesmu na temu iz svakodnevnog političkog života, ‘Ne dam mandat’, propraćen je uz smijeh i aplauze, kao najbolja najava da će program i u nastavku imati svoj puni efekat. Koprivica je pozdravio prisutne zatvorenike i zatvorenice, i policijsko osoblje, i u duhu naslova jednog poznatog hita, kad je već ionako čest gost u UIKS-u, pitao zatvorenike ‘Ima li jedno mjesto za mene’, na šta su mu svi prijateljski odgovorili: ‘Nema”, navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

Milica Vojinović i Koprivica potom su pjevali popularne stare i nove hitove, dok su ih pratili zatvorenici i zatvorenice.

Koprivica je izveo poznate pjesme Halida Bešlića, Enesa Begovićai drugih izvođača, a Milica Vojinović, učesnica popularne muzičke serije regionalnog karaktera “Nikad nije kasno” još jednom, kako se navodi, pokazala da je jedna od najboljih vokalnih solistkinja ne samo Crne Gore nego i cijelog regiona.

Poseban efekat izazvao je duet Vojinovićeve i Koprivice, pjesma “Ponoć” iz filma “Toma”, koju su s njima pjevali svi prisutni, što je ostavilo pravi pečat na cio program – dio je jučerašnjeg dešavanja.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR