22 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

16° / 10°

Nedjelja

05.05.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Imamo li novi hit? Majli Sajrus i Farel Vilijams objavili duet

Izvor: screenshot/youtube

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Imamo li novi hit? Majli Sajrus i Farel Vilijams objavili duet

Izvor: Radio Sarajevo

Autor: Antena M

  • Viber

Pjesma Doctor (Work It Out) koju su Majli Sajrus i Farel Vilijams predstavili prije više od deset godina sada je u potpuno novoj obradi na njihovom novom albumu.

Pjesma, koja je prvi put nastala 2012. kada je Sajrus radila na svom albumu Bangerz iz 2013. "procurila" je na internetu 2017. ali nova i poboljšana verzija označava njihovu prvu zvaničnu saradnju od 2014.

"Samo smo znali da je bilo rano. Samo smo znali da smo na nečemu što nam se činilo dobro, ali samo zato što je iPad izašao kada je izašao, ne znači da je to bila ideja Stiva Džobsa i njegovog tima samo godinu dana prije", rekao je Farel Eplovom Mjuzik-ovom Zaneu Loweu nakon što je pjesma konačno objavljena nakon više od decenije.

"Ne znamo je li on imao takve razgovore u 70-ima ili je razmišljao o tome u'80-ima. Nikada ne znate. I postoji trenutak kada osjetite da nešto ima tu ljepljivost, ali možda osjećate da okolina nije spremna za to".

Pjesma je objavljena uz video u kojem se pojavljuje Sajrus u sjajnoj haljini i s bujnom kosom, odajući utisak njenog nastupa na Gremijima s pjesmom Flowers ranije ovog mjeseca.

"Jednostavno toliko vjerujemo u tajming i u to da se sve događa onda kada treba. Oko Gremija, Farel i ja razgovarali smo o objavljivanju pjesme, i jednostavno se osjećalo da je toliko sretan trenutak, i bilo je toliko usklađenosti koje su me uvjerile da je sada savršeno vrijeme", podijelila je ona .

"A ponekad stvari u našoj prošlosti imaju više smisla u našoj sadašnjosti. I tako ova pjesma, mislim da je priroda, slavlje, osjećaj, posebno s videom, radost, ples, puštanje, to je ono što je ova pjesma uvijek trebala", kazala je Sajrus.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR