20 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

24° / 15°

Petak

10.05.

23° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tri horoskopska znaka koja će do 5. aprila upoznati srodnu dušu

Izvor: Pixabay

Mozaik

Comments 0

Tri horoskopska znaka koja će do 5. aprila upoznati srodnu dušu

Izvor: Magazin Novosti

Autor: Antena M

  • Viber

Venera 11. marta ulazi u sazvježđe Riba, a ta astrološka pojava će se posebno odraziti na tri horoskopska znaka

Venera, kraljica ljubavi, mijenja znak 11. marta i ulazi u sazvežđe Riba, gdje će se zadržati do 5. aprila. Venerin uticaj najviše će osjetiti Ribe, Rakovi i Škorpije.

Kako Venera prelazi u emotivno carstvo Riba, naš kolektivni emocionalni pejzaž prolazi kroz duboku transformaciju.

Ovaj pomak sa intelektualne odvojenosti Vodolije u emocionalne vode Riba najavljuje period bogat romantikom, nježnošću, saosjećanjem i simpatijom.

Romantična Venera

Ulazak Venere u Ribe označava povoljno vrijeme za odnose, sa naglaskom na produbljivanju emocionalnih veza i njegovanju nesebičnog pristupa ljubavi.

Tokom ovog tranzita, osjećanja ljubavi će se vjerovatno produbiti, postajući istovremeno snažna i altruistička, ispunjavajući naša srca čežnjom za smislom i pjesničkim izrazom.

U Ribama, uticaj Venere postaje posebno moćan, jer je u ovom znaku uzvišena, što označava optimalno poravnanje gdje su kvaliteti i planete i znaka pojačani i harmonično izraženi.

Ova egzaltacija naglašava ljubav, strast i ostvarenje snova, obavijajući nas svijetom u kome se uvećavaju ljepota i emocionalna dubina.

Bez obzira na status naše veze, ovaj period podstiče delikatnu ravnotežu između naših individualnih želja i dinamike partnerstva.

Za one u uspostavljenim vezama, ovo vrijeme može donijeti povećanje strasti i nježnosti, promovišući duh saradnje i međusobnog razumijevanja.

Tokom svog tranzita u Ribama, Venera nas ohrabruje da se krećemo kroz složenost ljubavi sa milošću i saosjećanjem, podsjećajući nas na važnost kompromisa i međusobne podrške u održavanju značajnih odnosa.

Ovaj period je svjedočanstvo moći ljubavi da prevaziđe uobičajeno, pozivajući nas da se potpuno i hrabro uključimo svojim srcima u beskrajni ples povezanosti i intimnosti.

Venera u Ribama donosi ljubav za Rakove, Ribe i Škorpije. Pošto je Riba posljednji znak Zodijaka, ovo može da uslovi sudbinske susrete.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR