24 °

max 26 ° / min 15 °

Subota

13.04.

26° / 15°

Nedjelja

14.04.

26° / 16°

Ponedjeljak

15.04.

24° / 16°

Utorak

16.04.

21° / 15°

Srijeda

17.04.

15° / 10°

Četvrtak

18.04.

14° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Počeo retrogradni Merkur: Pred tri znaka veliki izazovi

Mozaik

Comments 0

Počeo retrogradni Merkur: Pred tri znaka veliki izazovi

Izvor: Magazin Novosti

Autor: Antena M

  • Viber

Prvi retrogradni Merkur u 2024. godini počeo je juče a biće aktivan gotovo čitav mjesec, odnosno do 25. aprila.

Ovaj astro tranzit može da bude opasan period i poznat je po tome što se u ovom periodu dešavaju brojne neprijatnosti i neplanirani problemi.

Astrolozi redovno ističu da retrogradni Merkur ima ozbiljan uticaj na ljude, pa najčešće savjetuju da u ovom periodu ne preduzimate neke velike i važne korake koji mijenjaju život. Takođe, savjetuje se da se ne prave velike kupovine i transakcije, te da budete veoma pažljivi ako vam predstoji bilo kakav duži put.

Treba biti oprezan u komunikaciji - nesporazumi su u ovom periodu česti i nikako ne treba donositi ishitrene odluke, posebno u vezi sa poslom. Svaku odluku premjerite više puta!

I dok tradicionalno ova planeta, kada je retrogradna, ne utiče previše povoljno gotovo ni na jedan znak Zodijaka, posebno loš horoskop donijeće Ovnovima! Retrogradni Merkur će, dakle, najteže pogoditi tri znaka - pomenute Ovnove, ali i Strjelčeve i Jarčeve!

Ovan

Predstavnici ovog znaka moraju pažljivo da prate sva dokumenta koja se odnose na njihov rad ili život. Na poslu vas rasprave i nesporazumi mogu dovesti čak i do gubitka ugleda, pa i pozicije!

Iako je vaša intuicija izražena, u narednim nedjeljama će biti veoma slaba, što će vam dodatno poremetiti uobičajeno funkcionisanje. Moraćete da poradite na svojoj razdražljivosti i sebičnosti, posebno u prvoj polovini mjeseca, kada će negativne sile Venere i Merkura biti u moćnoj sinergiji.

U ljubavi konfliktne situacije prijete da postanu početak niza velikih svađa.

Strijelac

Strjelčevi bi trebalo da se pripreme na puno nepredvidivih situacija i nagle promjene planova. Može da dođe do otkazanog avionskog leta, kvara automobila, nagle bolesti uoči zakazanog putovanja, odlaganja važnih događaja... Ukratko, ako ste imali planirano bilo kakvo putovanje, očekujte neprijatnosti i loše promjene u pogledu istog. Čuvajte se i gradske vožnje, tu može doći do manjih pehova.

Ovo je period koji od vas zahtjeva mnogo strpljenja, ali i odlučnosti. Čekaju vas teški dani, ali ujedno i zanimljivi i poučni - bićete mudriji i obazriviji na kraju ovog perioda. Važno je da u narednim nedjeljema ne pokušavate da obavite više stvari u jednom, tada je neuspjeh zagarantovan. Ukoliko budete imali takta i strpljenja, možda ipak neće izostati neki manji uspjesi. Ne miješajte ljubav i posao i dovoljno vremena posvetite osobama koje volite.

Jarac

Jarčevi u narednom periodu treba da izbjegavaju kupovinu ili prodaju nekretnina. Može doći do problema sa papirologijom, pakovanjem ili selidbom. S druge strane, savjetuje se da što više vremena provedete u krugu porodice i kod kuće. Može da dođe i do problemau interekciji sa kolegama i okolinom.

Stvari najvjerovatnije neće ići po planu i moglo bi da dođe do neočekivanih promjena u vašem poslu. Iako ćete biti nervozni i nemirni, ne zaboravite prognozu zvijezda - postoji velika šansa da će svi sadašnji neuspjesi u budućnosti pretvoriti u trijumfe i da će vas odvesti putem napretka!

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR