13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dodatna oprema u Telenoru dostupna uz odloženo plaćanje

Tehnologija

Comments 0

Dodatna oprema u Telenoru dostupna uz odloženo plaćanje

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Telenor je svojim postpejd korisnicima omogućio da dodatnu opremu za svoj telefon, ili neki od pametnih uređaja, plate uz prvi naredni račun, kao i na rate. Mogućnosti odloženog plaćanja dodatne opreme važe samo za fizička lica, saopšteno je iz te kompanije.

"Korisnici koji Telenorove usluge koriste kraće od šest mjeseci imaju mogućnost da kupe dodatnu opremu u vrijednosti do 20 eura, dok oni koji su Telenorovi korisnici duže od šest mjeseci mogu izabrati dodatnu opremu u vrijednosti od 40 eura. Kupljene proizvode korisnici mogu platiti uz prvi naredni račun", saopšteno je iz Telenora.

Dodali su da plaćanje na rate predstavlja još jednu pogodnost koja očekuje postpejd korisnike Telenora. Namijenjena je korisnicima koji koriste Telenorove usluge najmanje šest mjeseci i omogućava im da dodatnu opremu kupuju na šest, 12 ili 24 jednake mjesečne rate. Vrijednost dodatne opreme koja se može kupiti na rate iznosi najmanje 12, a najviše 360 eura.

"Osim standardne dodatne opreme, kao što su futrole, zaštitne maske ili slušalice, Telenor je svoju ponudu obogatio i pametnim uređajima nove generacije. U Telenorovim prodavnicama širom Crne Gore dostupni su pametni satovi i narukvice.

Riječ je o uređajima proizvođača Xiaomi, koji predstavljaju odličnu kombinaciju stila i tehnologije, pa korisnicima omogućavaju automatsko praćenje aktivnosti i do 12 vrsta sportova, primanje poziva i poruka, kao i korišćenje atraktivnih aplikacija", zaključuje se u saopštenju. 

Više informacija o ponudi dostupno je na sajtu Telenora, www.telenor.me.

                      

 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR