8 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Za opuštene slobodne dane od Telekoma na poklon 100GB

Tehnologija

Comments 0
Telekom na kraju prvog kvartala po mjerenju EKIP-a imao najbolji kvalitet mobilnog interneta

Za opuštene slobodne dane od Telekoma na poklon 100GB

Autor: Antena M

  • Viber

Crnogorski Telekom je krajem prvog kvartala ove godine imao najbolji kvalitet mobilnog interneta u Crnoj Gori, pokazuju zvanični podaci Agencije za elektronske komunikacije (EKIP), koji uzimaju u obzir pokrivenost teritorije 4G signalom kao i brzinu preuzimanja podataka kroz 4G mrežu.

U Telekomu su zato odlučili da svim postpejd i pripejd korisnicima za opuštene slobodne dane tokom praznika poklone 100 GB interneta i tako im omoguće surfovanje u najbržoj mreži bez razmišljanja o potrošnji gigabajta. Besplatne gigabajte je potrebno aktivirati slanjem poruke sadržaja 100GB na 1466, a gigabajti su validni do nedjelje u ponoć.

Ovim poklonom Telekom korisnicima poručuje da se nalaze u dobrim rukama.

„Koliko je povjerenje korisnika u Telekom mrežu najbolje govori podatak da već nekoliko godina zaredom bilježimo najviše internet saobraćaja, odnosno najveći godišnji protok gigabajta kroz mobilnu mrežu, u Crnoj Gori.

Istovremeno, Telekom ima najveći broj korisnika mobilnog interneta u zemlji, pa ovi podaci kada se ukrste dovoljno govore o pouzdanosti i kvalitetu naše 4G mreže, što nam dozvoljava da svim korisnicima tokom ovih slobodnih dana poklonimo 100 GB za surfovanje u najbržoj mreži“, kazala je Gordana Spahić, rukovodilac za razvoj proizvoda i brend menadžment u Crnogorskom Telekomu.

Gigabajti se mogu aktivirati i kroz Telekom ME aplikaciju, a validni su od trenutka aktivacije do nedjelje, 23. maja, u ponoć.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR