10 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Prijavite se na Infinum Talks: Kako od haosa do perfekcije u UX-u?

Tehnologija

Comments 0

Prijavite se na Infinum Talks: Kako od haosa do perfekcije u UX-u?

Autor: Antena M

  • Viber

Zamislite ovaj scenario - aplikacija koju ste dizajnirali dobija sjajne recenzije od 4,9 zvjezdica, broj korisnika i njihova interakcija rastu nevjerovatnom brzinom, i svi se pitaju ko je kreator...

Ne moramo vas buditi iz sna, jer san može da postane stvarnost samo ako budete učili od najboljih!

Zato ne propustite Infinum Talks, 14. juna u 18 sati, u hotelu CUE u Podgorici.

Ove godine, kompanija Infinum organizuje druženje na kojem zajedno tražimo odgovor - kako od haosa do perfekcije u UX-u?

Vaši vodiči kroz ovo digitalno putovanje biće Irina, Miloš i Emanuel.

Miloš Milošević je CEO i vođa tima za dizajn proizvoda u kompaniji Fleka. Kao iskusni dizajner digitalnih proizvoda, vodi dizajnerske procese od 2005. Vizija njegovog tima je stvaranje inovativnih rješenja za savremeni digitalni svijet, a on će vam tokom predavanja, između ostalog, objasniti zašto su važni formulari u interakciji na webu i aplikacijama, uključivanje dizajna formulara u kompletan proces, a ujedno će vam ilustrovati elemente koji doprinose efikasnom dizajnu formulara, ističući šta treba i ne treba raditi i otkriti još mnogo tips&tricks iz ove oblasti.

Irina Tomić, UX/UI dizajnerka u Infinumu podijeliće sa vama ono najvažnije što je stekla kroz svoje petogodišnje iskustvo. Koristeći svoje znanje iz oblasti dizajna informacija, ona zagovara jednostavnost i jasnoću pri strukturiranju sadržaja, što je najvidljivije na brojnim poslovnim aplikacijama za multinacionalne kompanije koje su njenog talenta djelo. Ona će vam, između ostalog, definisati dizajn informacija i objasniti njegov značaj , prikazati kako slab dizajn informacija utiče na korisničko iskustvo i prikazati sve na primjerima iz prakse jer njen moto je da „nijedan korisnik ne smije biti zapostavljen“.

Emanuel Loborec, UX/UI dizajner u Infinumu idealno će se nadovezati svojim jedinstvenim znanjem iz inženjeringa i dizajna, koji pruža sveobuhvatan pogled na izgradnju digitalnih proizvoda. Upravo je to oblikovalo Emanuelovu karijeru u kompaniji Infinum, gde je uglavnom doprinosio projekatima IoT-a. Sada razvija inicijativu koja će osigurati da su svi proizvodi pristupačni i upotrebljivi svim grupama korisnika, uključujući one s različitim oblicima poteškoća ili invaliditetom. Emanuel će, između ostalog, govoriti o prikupljanju podrške relevantnih zainteresovanih strana za inicijative za pristupačnost, kako pristupačnost učiniti integralnim dijelom dizajnerskog procesa baš vaše kompanije i sve potkrijepiti primjerima iz Infinuma.

Prijave za Infinum Talks su potpuno BESPLATNE, i sve što je potrebno je da popunite formular na OVOM LINKU.

Kompanija Infinum osnovana je 2005. i danas, kao jedna od najperspektivnijih tehnoloških kompanija, sarađuje sa vodećim globalnim brendovima kako bi pružila inovativna digitalna rješenja za različite industrije, uključujući finansije, zdravstvo i automobilsku industriju. Sa gotovo 400 stručnjaka, kompanija posluje iz osam kancelarija širom SAD-a i Evrope, uključujući i Crnu Goru.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR