22 °

max 22 ° / min 15 °

Četvrtak

24.10.

22° / 15°

Petak

25.10.

21° / 16°

Subota

26.10.

22° / 16°

Nedjelja

27.10.

21° / 15°

Ponedjeljak

28.10.

21° / 15°

Utorak

29.10.

24° / 15°

Srijeda

30.10.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Praznična akcija Telekoma: Istinska povezanost je najljepši poklon

Tehnologija

Tag Video
Comments 0

Praznična akcija Telekoma: Istinska povezanost je najljepši poklon

Autor: Antena M

  • Viber

Praznici su sve bliže, porodična okupljanja izvjesna, a sa njima i mnoga (nezgodna) pitanja dragih ljudi. Da li ste spremni za njih, pitaju iz Crnogorskog Telekoma u novom prazničnom spotu koji možete pogledati ovdje. Iako je možda ljepše kad smo zajedno uživo, i onlajn kontakti imaju svojih draži – a misija Telekoma je da praznike učini još prijatnijima, zbog čega su i ove godine za korisnike pripremili posebne poklone.

„Od neograničenog interneta, preko otključanih kanala, pa do duplih resursa u pripejdu – pripremili smo poklone za sve korisnike Telekoma. I ove godine želimo da se poveženo jedni s drugima na najbolji način, a upravo Telekom ima mogućnost da to olakša svima nama.

Imamo najbržu i najveću mobilnu mrežu u zemlji, najveće brzine kućnog interneta – i do 2 Gbps na optici – novu TV platformu... Ukratko, najbolju mobilnu i fiksnu mrežu koja korisnicima nudi sve što im je potrebno, bez obzira na to kako provode praznike. A na njima je da na najbolji način iskoriste ove poklone“, kazala je Gordana Spahić, rukovodilac za razvoj proizvoda i brend menadžment u Crnogorskom Telekomu.

Neograničen internet u postpejdu

Neograničen internet koji Telekom poklanja svim postpejd korisnicima potrebno je aktivirati kroz Telekom ME aplikaciju (Dodatne opcije / Novogodišnji internet), a gigabajti će važiti do 15. januara. Oni koji još uvijek nemaju Telekom ME aplikaciju mogu je besplatno preuzeti na Google Play, App Store i Huawei AppGallery.

Kod kuće je najljepše uz MagentaTV i otključane kanale

Za sve oni koji tek postaju korisnici Telekom televizije ili interneta (MagentaTV+internet), ili ovim servisima dodaju postpejd broj (Magenta 1), Telekom je pripremio brojne povoljnosti: pola pretplate prva 3 mjeseca, otvorene TV kanale 12 mjeseci, MagentaTV na dva televizora, i poklon telefone (Samsung A14 i Xiaomi Redmi 12) uz L i XL pakete.

A otključane TV kanale do 15. januara dobijaju – svi. Kako bi tokom praznika uživali u vrhunskom tv sadržaju, korisnicima će biti otključani svi kanali iz paketa na koje nisu pretplaćeni, sa izuzetkom Zadruge i DigiALB kanala, uključujući popularne HBO i HBO Premium, Arena sport i Pink pakete.

Sportski, filmski, dječji, muzički i dokumentarni kanali koje Telekom poklanja biće automatski otključani, dok HBO i HBO Premium zahtjevaju aktivaciju. Korisnici koji još nisu prešli na MagentaTV treba da pronađu HBO Promo: Extra TV Meni / Extra TV portal / Ostale aplikacije, a MagentaTV korisnici da pozovu 1500 i zatraže otključavanje HBO paketa. Ako ne žele da zadrže i plaćaju HBO pakete, korisnici treba da ih deaktiviraju do 15. januara.

Duplo više svega u pripejd opcijama

I pripejd korisnici Telekoma mogu da se pridruže prazničnom pretjerivanju, a dovoljno je da u Telekom ME aplikaciji pronađu Magenta opcije i dobiju dupno više svega. Promocija traje do 1. februara.

„Pretjerajte u svemu, naročito u dobrom raspoloženju“, poručuju iz Crnogorskog Telekoma.

Svi detalji praznične akcije Telekoma mogu se pronaći na stranici 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR