25 °

max 32 ° / min 23 °

Utorak

04.08.

32° / 23°

Srijeda

05.08.

28° / 23°

Četvrtak

06.08.

29° / 21°

Petak

07.08.

32° / 22°

Subota

08.08.

33° / 23°

Nedjelja

09.08.

33° / 23°

Ponedjeljak

10.08.

35° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pogledajte: Filmsko hapšenje Crnogorca, škaljarac "pao" zbog lažne lične karte

Region

Tag Video
Comments 0

Izvor: Blic.rs

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Pogledajte: Filmsko hapšenje Crnogorca, škaljarac "pao" zbog lažne lične karte

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal u nastavku akcije uhapsili su Z. M. (42), crnogorskog državljanina zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela trgovina uticajem i falsifikovanje isprave.

Prema pojedinim informacijama, riječ je o Zoranu Mrvaljeviću Mrvi, pripadniku škaljarskog klana, koji je od ranije poznat policiji, ali i javnosti po brojnim pucnjavama.

Podsjetimo, Mrvaljević je ranjen 2015, kada su na njega pucala trojica nepoznatih napadača i pri tome ga ranili. Takođe, Mrvaljević napadnut i 2017, a mediji su napade na njega dovodili u vezu sa ratom škaljarskog i kavačkog klana.

Inače, ranije je uhapšena J. P. (39), policijska službenica Policijske uprave Novi Sad, za koju se sumnja da je dala crnogorskom državljaninu Z. M. podatke Branka Perišića iz Novog Sada, za kojeg je utvrdila da nema biometrijska dokumenta.

On se sumnjiči da je zatim pribavio falsifikovani izvod iz matične knjige rođenih, kao i knjige državljana, koje je J. P. potom iskoristila kako bi mu sredinom marta ove godine izdala ličnu kartu na ime Branko Perišić.

Osumnjičenom Z. M. po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal određeno je zadržavanje do 48 sati, dok će protiv J. P. biti dopunjena ranije podnijeta krivična prijava.

U akciji je privedena još jedna osoba za koju se sumnja da je učestvovala u izvršenju ovih krivičnih djela, a pripadnici MUP-a u saradnji sa Tužilaštvom nastavljaju dalji rad na identifikaciji svih osoba za koje su sumnja da su učestvovale u izvršenju ovih krivičnih djela.

Službenica J. P. uhapšena je, inače, u junu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična djela zloupotreba službenog položaja i trgovina uticajem, a uhapšeni su u istoj akciji i Novosađanin N. B. (41) i crnogorski državljanin M. V. (34) zbog krivičnih djela trgovina uticajem i falsifikovanje isprave, dok je protiv policijske službenice Z. D. (54) podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivično djelo zloupotreba službenog položaja.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR