15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ova slika treba da ode u region i da se vidi da Crnoj Gori ima velikih sportista

FK Budućnost

Comments 1

Ova slika treba da ode u region i da se vidi da Crnoj Gori ima velikih sportista

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Budućnost je ispunila cilj plasiravši se u 1/4 finale Kupa Crne Gore, vezala je šesti trijumf u našim takmičenjima, a igra ekipe je sve bolja i bolja.

“Plavi momci“ su u 1/8 finala masovnijeg takmičenja na kampu FK Budućnost savladali Rudar sa 3:1, utakmica je bila prelijepa, sa potezima koji su rijetkost na regionalnim i evropskim terenima. Posebno se izdvajaju golčine Petra Grbića za 2:0 i Draška Božovića za 3:0, ali i fer plej potez Marka Merdovića iz Rudara koji je pri rezultatu 2:0 izbacio loptu, uprkos što je ispred sebe imao prazan gol nakon povrede golmana Miloša Dragojevića.

Svi na terenu i na tribinama su taj sjajan potez ispratili aplauzom.

“Taj gest zaslužuje pažnju i vraća vjeru u pravi izvorni sport. Igrač Rudara je imao šansu, izbacio je loptu i to je potez za pohvalu. To je nešto lijepo i ta slika treba da ode u region i da se vidi da u Crnoj Gori ima velikih sportista uprkos tome što nisu evropski poznati“, rekao je trener “plavih“ Mladen Milinković, kome je to bio najupečatljiviji trenutak meča, a zatim se osvrnuo na meč.

“Igrali smo sa kombinovanim timom, dali šansu igračima koji su bili povrijeđeni kao što su Mijović i Janketić, tako da je utakmica njima značila. Rudar nas je prošle godine u Kupu namučio, bio je težak rival, ali sada smo postigli dva izvanredna gola, dominirali smo pogotovo u prvom dijelu i sigurno da smo mogli i ubjedljivije da slavimo... Prošli smo dalje, imali komforan rezultat, pa su šansu dobili Damjan Dakić i Aleksa Ćetković i to je svakao nešto što je dobro“, rekao je Milinković.

Budućnost naredni meč igra u nedjelju protiv Dečića u 10. kolu Telekom 1. CFL, a na toj utakmici pravo nastupa nemaju Igor Ivanović i Draško Božović zbog kartona.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

violeta

zivi bili momci, samo naprijed , da se ponose riditelji sa vama i crna gora naravno, zelim vam uspjeha i da nizete rezultate