15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Janketić pred Rudar: Da dokažemo da smo najbolji

FK Budućnost

Comments 0

Janketić pred Rudar: Da dokažemo da smo najbolji

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Budućnost je arhivirala prolaz u polufinale Kupa Crne Gore ubjedljivom pobjedom nad Bokeljom (6:0) u Kotoru, “plavi” su se nakon dana odmora vratili na teren kako bi se pripremili za utakmicu sa Rudarom, koja je na programu u nedjelju na Gradskom stadionu u Podgorici od 13.00 časova.

Velizar Janketić je iza sebe ostavio odličan meč u drevnom gradu - postigao je prelijep gol za 1:0, izborio je penal iz koga smo poveli 3:0… Bila je to prva egzekucija 24-godišnjeg veziste nakon ljetošnjeg povratka u matični klub iz Rudara.

“Presrećan sam što sam postigao prvi gol nakon povratka u najdraži dres. Nisam dugo vremena počeo utakmicu, iza mene je teških pola godine, ali nadam se da sam opravdao povjerenje koje mi je ukazano i da ću u narednom periodu dobiti što veću minutažu”, rekao je Janketić, pa se nadovezao.

“Nadam se da ću igrama ubuduće dodatno pomoći ekipi. Presrećan sam zbog čitave ekipe, zbog momaka koji su dobili šansu, odigrali dobro utakmicu i pokazali da se na njih može računati”.

Janketić se vratio među “plave šampione” nakon odlične sezone u Rudaru, tako da emocije postoje, ali…

“Proveo sam dvije prelijepe godine u Pljevljima, posebno je uspješna bila prošla godina na individualnom planu. Međutim, to sve ide u stranu, profesionalac sam i spreman da pomognem svojoj ekipi da upišemo nova tri boda”.

Izabranici Mladena Milinkovića su favoriti u 15. kolu Telekom 1. CFL protiv Rudara, žele da sačuvaju “plus pet” sa utakmicom manje u odnosu na prvog pratioca, a možda i da uvećaju prednost.

“Rudar je ekipa koja zna da igra i koja je nezasluženo na mjestu na kome se nalazi. Pljevljaci nemaju šta da izgube, dolaze rasterećeno, a sigurno da zbog trenutne situacije u klubu ne mogu da pokažu svoj puni potencijal i kvalitet”, poručio je Janketić pred duel sa osmoplasiranim timom našeg prvenstva, pa je onda poentirao.

“Moramo da uđemo fokusirani i koncetrisani u utakmicu, kao i uvijek do sada. Želimo da pokažemo da smo zasluženo najbolja i najkvalitetnija ekipa u ligi i nadam se da ćemo se novom pobjedom još više učvrstiti na prvoj poziciji i još više odmaći ostalim ekipama”.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR