12 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nedović: Čestitke igračima, hvala publici

FK Budućnost

Comments 0

Nedović: Čestitke igračima, hvala publici

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Još jedna pobjeda u nizu - i to četvrta - za drugo mjesto na tabeli!

Budućnost je u kišnom i superzanimljivom derbiju 12. kola domaćeg šampionata pobijedila Iskru pod Goricom rezultatom 4:1, preuzela je drugu poziciju i oduševila oko 1.200 navijača koji su posjetili podgorički hram fudbala.

„Mislim da je pod Goricom odigran sjajan meč. Iskra je došla da se nadigrava i u većem dijelu utakmice je bila ravnopravan protivnik“, rekao je strateg Aleksandar Nedović nakon utakmice.

„Što se tiče utakmice, podijelio bih je na dva dijela. Prvi dio u kome nismo imali sreće, jer pri rezultatu 1:0 Kordić brani fenomenalno zicer Ivanoviću, a zatim dajemo samo sebi gol iako je odbrana bila dobro postavljena. Ali, dešava se“, jasan je Nedović.

„Iskra je imala dvije dobre šanse, ali je golman Pavličić - i pored ulaska na poluvremenu zbog povrede Dragojevića - odreagovao odlično u dva navrata i doveo nas u situaciju da dobijemo utakmicu. Drugi gol Ivanovića je otvorio utakmicu, ekipa se odreagovala sjajno nakon druge odbrane našeg golmana i došao je naš kvalitet do izražaja. Možda je rezultat previsok poslije svega viđenog, ali pobijedili smo zasluženo“.

„Čestitam mojim momcima koji iz utakmice u utakmicu igraju dobro, ponavljaju sjajne partije i daju dosta golova. Da je bilo ljepše vrijeme, mislim da bi bilo i više publike, ali i ovako je bilo dosta. Čuli su se, prijali su nam i još jednom im veliko hvala što su, po ovakvom vremenu, došli da nas podrže, a to nam znači što se vidi po našim posljednjim rezultatima“, poručio je Aleksandar Nedović.

Plavi naredni meč igraju u srijedu, a protivnik je Jezero u Beranama u okviru 1/8 finala Kupa Crne Gore.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR