Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Barsi ponestaje ideja, Real bliži kupovini Nejmara

| Postavio/la: Bojan Šuković

Barsi ponestaje ideja, Real bliži kupovini Nejmara

Nema rješenja oko Nejmara, PSŽ je sinoć izgubio, Tuhel nije odbacio mogućnost da Brazilac ostane, ali Leonardo i dalje pokušava da se nagodi.

Odlazak Kutinja u Bajern je iskomplikovao stvari, od svih drugih igrača, PSŽ je zainteresovan za Dembelea i Semeda, ovaj drugi ne dolazi u obzir, prvi ne želi natrag u Francusku. Barselona je spremna da ponudi Rakitića, ali su to Parižani odbili.

Postoji varijanta oko pozajmice, da Nejmar bude plaćen u dvine rate, PSŽ insistira da ova prva bude 100 miliona, potreban im je keš za zamjenu.

Sa druge strane, iz Pariza ponovo gledaju ka Madridu. "AS" piše da Florentino Perez i pored pobjede u Vigu nije odustao, ali da su zahtjevi PSŽ da u posao bude uključen Vinisijus ili Varan nerealni.

Real bi razmislio da uz Džejmsa Rodrigeza koga žele da se oslobode, eventualno Isko bude dio sporazuma ili golman Kejlor Navas.

Nejmar ćuti, iako Barselona traži da se izjasni i javno kaže da neće u Madrid. Katalonci se plaše ljudi iza Nejmara, poput njegovog oca, koji tajno pregovaraju sa Perezom.

Ostavi komentar

0/300