15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mugoša: "Naći model za budućnost"

Fudbal

Comments 0

Mugoša: "Naći model za budućnost"

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Fudbaleri Crne Gore nastavili su pripreme za sljedeća dva izazova u kvalifikacijama za EURO 2020, protiv Bugarske i Kosova.

Za sada je fokus na petak veče i duel sa Bugarskom na Gradskom stadionu u Podgorici.

- Želimo da odigramo što bolje, da pobijedimo i da probamo da nađemo model igre koji će nam biti najbliži u budućnosti, poručio je na brifingu sa novinarima Stefan Mugoša.

To što ,,sokoli“ više nemaju šansi da izbore jedno od prva dva mjesta u grupi A, ne znači da u preostalim utakmicama neće dati sve od sebe.

- Motiva ne fali, jer je igranje za reprezentaciju čast za svakog od nas. Idemo na trijumf koji nam ne bi mnogo značio rezultatski, ali ga svi želimo, istakao je visoki napadač, uz opasku da će dodatni motiv biti i loša sudijska procjena u prvom duelu Crne Gore i Bugarske, kada je tadašnjem domaćinu dosuđen nepostojeći jedanaesterac.

- Taj nepostojeći penal koji je sviran protiv nas u Sofiji dodatno će nas motivisat.

Uprkos tome što je Bugarska izgubila šanse da ide na kontinentalnu smotru fudbala, radi se o nezgodnoj ekipi.

- Bugari imaju kvalitetan tim, nekoliko izvanrednih pojedinaca. Vidjelo se to i u Sofiji. Nije nam bilo lako, vodili smo, a onda je uslijedio taj penal za 1:1. Možda je i taj duel bio prekretnica, da smo pobijedili sve bi bilo drugačije u borbi za drugo mjesto. Ovako, ostaje nam da se borimo do kraja i da vjerujemo u ono što radimo, jer ovaj tim ima budućnost. Moramo da ostanemo pozitivni i da gledamo naprijed. Bitna nam je pomoć navijača, publika nam je uvijek bila 12. igrač. Moramo da se potrudimo da je dobrim igrama vratimo na stadion, smatra napadač korejanskog Inčon junajteda.

Posljednji trening uoči duela sa Bugarskom ,,hrabri sokoli“ će odraditi sjutra od 18 časova na glavnom terenu Trening kampa FSCG.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR