18 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Megvajerova ispovijest: Bio sam u strahu sve vrijeme, mislio sam da smo kidnapovani!

Fudbal

Comments 0

Megvajerova ispovijest: Bio sam u strahu sve vrijeme, mislio sam da smo kidnapovani!

Izvor: Sportske.net

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Kapiten Mančester Junajteda Hari Megvajer o incidentu na Mikonosu pričao za BBC.

Megvajer je u Engleskoj gdje je i sačekao kraj suđenja u Grčkoj gdje je dobio kaznu od 21 mjesec zatvorske kazne koja je odložena za tri godine a advokatski tim se i žalio te nam slijedi i ponovno suđenje.

Sinoć je sjeo sa Danom Roanom, glavnim za sportsku rubriku u BBC. Kapiten Junajteda se u par trenutaka i zagrcnuo, vidjelo se da mu je teško dok je pričao o situaciji kada su dva muškarca napali njegovu mlađu sestru Dejzi. Defanzivac je priznao da je pokušao da pobjegne sa lisicama na jednoj ruci, Englez nije vjerovao da su bili uhapšeni pošto policajci nisu bili dovoljno prepoznatljivi .

"Ne osjećam potrebu nikome da se izvinim. Izvinjenje je kada uradite nešto loše. Ne želim ovo nikome. Očigledno situacija nije prijala jednom od najvećih klubova na svijetu, kajem se što sam provukao klub i navijače kroz ovo, ali nisam uradio ništa loše. Našao sam sebe u situaciji koja se može desiti svakome bilo gdje"

"Udarali su me dosta po nogama. Pričali su mi kako mi je karijera završena, kako neću nikada više igrati fudbal. Nisam ni mislio o tome. Bio sam u panici, strahu. Strahovao sam za svoj život", opisao je situaciju Megvajer tokom hapšenja.

Mnogi mediji navode da će Junajted prevaliti i skinuti traku dosadašnjem kapitenu.

"Ogromna je čast biti kapiten Junateda - nešto na šta sam veoma ponosan. Ogromna je privilegija igrati u klub a tek biti kapiten. Nije na meni da donesem tu odluku, klub je bio uvijek pun podrške prema meni. Zahvaljujem im zbog toga", izjavio je Megvajer.

Slijed događaja iz Megvajerovog ugla izgleda ovako. Bili su na odmoru, zajedno on, vjerenica, sestra Dejzi, brat, njegova djevojka i još dva prijatelja sa njihovim djevojkama. Bili su na žurci u Mikonosu kada su poslali poruku svom vozaču minibusa da dođe i odvede ih kući. Minibus je kasnio preko 20 minuta, Megvajer priznaje da je grupa bila umorna i željeli su da se vrate kući.

Dva muškarca su prišla Dejzi i poslije kraćeg razgovora Megvajerova vjerenica je vidjela mlađu sestru štopera kako koluta sa očima te se i onesvijestila. Tada je nastala buka, gužva i vriska kada su se tri Grka, ležerno obučeno, umiješali. Bilo je bez udaranja samo sa vikom, Megvajer priznaje da su Grci željeli da smire situaciju, ali su u tome bili malo agresivniji.

Minibus je stigao, po riječima Engleza tada prestaje sve. Rekli su vozaču da vozi u vilu a potom i bolnicu, ali se Dejzi, sestra, brzo oporavila. Minibus je vozio desetak minuta i stao pored puta zbog osam muškaraca koji su opkružili bus.

Vrata se otvaraju a Megvajera i prijatelja izbacuju iz vozila. Tada je štoper pomislio da je u pitanju otmica, Megvajer i prijatelj su trčali niz put kada je on pozvao svog agenta u pomoć preko grupe na VacApu. Ipak muškarci su ih opkolili kada su planirali da se vrate ka busu kada je uslijedilo hapšenje i povici da će Megvajeru završiti karijeru.

Ovaj iskaz se ne poklapa sa izvještajem grčke policije gdje tvrde da su Megvajer i prijatelji napadali verbalno i fizički policijske službenike na terenu.

Priča u Mikonosu ima dvije potpuno različite verzije, jasno da ovo nije kraj peripetijama. U međuvremenu Vejn Runi, Džejms Medison i mnogi drugi fudbaleri su iskazali podršku kapitenu Junajteda.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR