16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Juventus odlučio, zamjena za Ronalda spremna

Fudbal

Comments 0

Juventus odlučio, zamjena za Ronalda spremna

Izvor: sportske.net

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Čini se da u Juventusu nema žaljenja zbog odlaska Ronalda, pomirljivi tonovi stižu iz Torina, pitanje je gledano za ove tri godine koliko je posao bio dobar, to tek treba da se sračuna, na kraju dobili su obeštećenje, plus smanjili značajno budžet za plate, ušteda je računajući i novac za transfer oko 90 miliona eura.

Alegri traži ne jednog, nego dva napadača. Naime, Kean je najbliži klubu, Rajola radi na pozajmici sa obaveznim otkupom ako Juventus uđe u Ligu šampiona. To je vjerovatno uslov koji će biti ispunjen, pa je Everton spreman da vrati odličnog napadača koji se nije snašao u PL, ali je bio odličan na pozajmici u PSŽ.

No, kako rekosmo, Alegri traži od kluba da pokuša sve kako bi doveo Maura Ikardija. Za sada su šanse male, problem je što PSŽ pregovara oko prodaje Mbapea, ako ne obezbjede zamjenu, u slučaju da Francuz ode u Real, nema šanse da puste Ikardija. 

Ono što je još ostalo neriješeno je status MekKenija, Teksašanin je na prodaju, ali cijena je 30 miliona. Čeka se ponuda iz PL, njegovi agenti su najavili da će je donijeti, u tom slučaju u rezervi čeka Vitsel, mnogo iskusniji, ali i jeftini Belgijanac koga bi se Dortmund oslobodio. 

Dakle, tri imena, realno je da stigne samo zamjena za Ronalda, mada ne treba isključiti iznenađenje.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR