15 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Počelo okupljanje naših navijača "Kod Fehre", 500 posjetilaca dobiće "burek sa sirom"

Fudbal

Tag VideoTag Gallery
Comments 5

Počelo okupljanje naših navijača "Kod Fehre", 500 posjetilaca dobiće "burek sa sirom"

Izvor: klix.ba

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Navijači Crne Gore počeli su da pristižu kod ugostitelja Fahrudina Meškovića u njegov restoran "Kod Fehre" gdje je već spremna gozba za 500 posjetilaca.

Kako je obećao, Mešković je tako i uradio. Pripremio je gozbu za 500 navijača koji će u njegovom restoranu probati pravi burek, "burek sa sirom" -- sirnicu, jagnjetinu, piletinu i ćevape. Kaže s puno samopouzdanja i dobre volje da gosti iz Crne Gore neće moći ni pojesti onoliko koliko je pripremio.

"Ja sam obećao i to ispunjavam. Kombi nas je ujedinio, dok su neki mislili da će s tim napraviti problem, evo šta je napravio", poručuje je Mešković.

Dejan Tiganj iz Nikšića priča kako je svratio samo da se zahvali Meškoviću, ali da mu je zastala knedla u grli kada je vidio i osjetio gostoprimstvo ovoga ugostitelja.

"Volim BiH, Crnu Goru više, ali Bosnu ne toliko manje. Potrebno je toliko malo da se ljudi zbliže i da razlike postanu ono što će da nas spoji".

Mirko Stanić sa Cetinja i Bejto Šahmanović poručuju da je sve ovo nevjerovatno, da su iznenađeni gostoprimstvom te da očekuju pobjedu Crne Gore, a na pitanje da li je sirnica- sirnica ili burek sa sirom, Šahmanović lakonski odgocvara da se odlučio za - jagnjetinu.

"Rado smo se odazvali pozivu, a puno bitnije od hrane je druženje i gostoprimstvo, koji šalju bolju sliku. Nogomet i sport trebaju da spajaju ljude", poručili su.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

pomoracnkcg

Kombi je zapaljen da bi izazvao svađu crnogoraca i bosanaca ~ evo koliko su pogrešili četnici popovi pedofili i vučićevi veljesrbi

Bratbratu

Što god činjeli neljudi, pobijediće LJUDI. Pobijediće Bosna i Hercegovina i Crna Gora. Uprkos zlotvorima. Neka vam je srećno i dugovječno prijateljstvo i navijačko bratstvo!

Katunjanin

Idemo svi uglas : :Bosno moja divna mila -divna gizdava ,u tebi je tolko srce -nema ravnoga !"