24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ludnica na Emirejtsu: Arsenal nakon penala do četvrtfinala

Izvor: EPA-EFE

Fudbal

Comments 0

Ludnica na Emirejtsu: Arsenal nakon penala do četvrtfinala

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

U revanš meču osmine finala Lige šampiona između Arsenala i Porta gledali smo produžetke, potom i penale, nakon što je u regularnom dijelu viđen istovjetan rezultat kao i u Portu, 1:0 (1:0). Na kraju, Arsenal ide u četvrtfinale!

Prvo poluvrijeme proteklo je u čvrstoj i opreznoj igri obje ekipe, uglavnom između dva šesnaesterca, te se činilo kako pogodaka i neće biti.
Ipak, četiri minuta prije odlaska na odmor Arsenal je stigao u vođstvo. Bio je to dug napad, Odegaard se poigravao s odbranom Porta te potom sjajno uposlio Trossarda koji rutinski pogađa.

Arsenal je u drugom poluvremenu bio za nijansu bolji, ali su ponovo izostale velike prilike. Uz veliku opreznost s obje strane, pogodaka više nije bilo pa je meč otišao u produžetke.

Regularni dio utakmice tako nije dobio prolaznu ocjenu, a tek onda je uslijedilo mučenje u produžecima u kojima nismo vidjeli apsolutno ništa pa je susret očekivano otišao u izvođenje penala.

Igrači Arsenala su u penalima bili sretniji i spretniji te su na kraju izborili prolaz u narednu fazu Lige šampiona. Za Arsenal su pogodili Odegard, Haverc, Saka i Rajs, a za Porto Pepe i Grujić. Međutim, Raja je odbranio udarce Vendela i Galena, što je bilo dovoljno za prolaz dalje.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR