26 °

max 35 ° / min 19 °

Subota

27.07.

35° / 19°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

35° / 22°

Srijeda

31.07.

38° / 19°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

37° / 23°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ko će biti trener Mančester junajteda u novoj sezoni?

Izvor: EPA-EFE

Fudbal

Comments 0

Ko će biti trener Mančester junajteda u novoj sezoni?

Izvor: Sportske.net

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Rukovodstvo Mančester junajteda trebalo bi ove sedmice da odluči o tome da li će Erik ten Hag ostati trener ekipe i u predstojećoj sezoni.

Kako je prenio Skaj, Ten Hag se vratio sa odmora, ali tek treba da sazna da li će i treću sezonu ostati na Old Trafordu, pošto čelnici kluba i dalje analiziraju sezonu.

Bivši trener Bajerna iz Minhena Tomas Tuhel razgovarao je prošle neđelje u Francuskoj sa suvlasnikom Mančester junajteda Džimom Retklifom i rekao da nije zainteresovan za posao.

Što se tiče Ten Haga, on je i dalje trener Junajteda pošto mu ugovor ističe za godinu dana, ali to što se odužila analiza sezone, za njega postaje potencijalno zabrinjavajuće, prenio je Skaj.

Holandski 54-godišnji trener je prošlog mjeseca predvodio ekipu do trofeja u FA kupu, ali je Junajted sezonu u Premijer ligi završio na osmom mjestu na tabeli i nije ostvario dobre rezultate u Evropi, zbog čega se spekuliše da bi mogao da napusti Old Traford.

On je upoznat sa time da je klub bio u kontaktu sa drugim trenerima i želi da ostane, ali je realan kada su u pitanju očekivanja o njegovoj budućnosti, navodi se u izvještaju Skaja.

Spekuliše se da je Junajted zainteresovan za Maurisija Poketina, Tomasa Franka i Grejema Potera, ali i za selektora Engleske Gareta Sautgejta.

Sautgejtov ugovor sa Fudbalskim savezom Engleske ističe na kraju godine, ali on nije želio da razgovara ni o čemu što nije povezano sa njegovim poslom u reprezentaciji, prenio je Skaj.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR