11 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Džejms Bel: Nijesam osjetio rasizam, u CG mi je sjajno

Košarka

Comments 0

Džejms Bel: Nijesam osjetio rasizam, u CG mi je sjajno

Izvor: Dnevne novine

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Budućnost Voli ove sezone u svojim redovima ima šest tamoputih igrača - Edvin Džekson, Noris Kol, Džejms Bel, Devin Vilijams, Erl i Koti Klark nikada nijesu imali ni najmanju neprijatnost tokom svog boravka u Podgorici.

Zato su i začuđeni dešavanjima na fudbalskoj utakmici između Crne Gore i Engleske, kada je dio naših navijača rasističkim povicima "ispratio" tamnopute Engleze Sterlinga, Rouza i Hadson-Odoija, pišu Dnevne novine.

"Volim fudbal, ali nisam te noći znao da se igra utakmica, inače bih gledao. Čuo sam međutim šta se desilo", kaže Džejms Bel, koji tri mjeseca nosi dres Budućnosti.

"Trebalo mi je malo vremena da se naviknem na novu sredinu, jer sam došao usred sezone iz Zagreba, ali sviđa mi se ovdje, ljudi su gostoljubivi, saigrači izuzetno prijatni. Iskreno nikada nisam naišao na bilo kakav problem takvog tipa, naprotiv prihvaćen sam perfektno, osjećam se sjajno", kaže Bel, što jasno govori da Podgorica i Crna Gora nijesu rasističke sredine.

Inače, "Plave" već večeras čeka pakao Blaugrane. U meču koji je idealna priprema za ono važnije nedjeljni sudar sa Cedevitom:

"Barselona ima odličan tim, gostujemo im usred plej-ofa ABA lige, što nam ne odgovora, ali idemo tamo da damo maksmum i vidjećemo šta će nam to donijeti", kazao je on.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR