Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SC Derby u Zagrebu

Izvor: ABA Liga Dragana Stjepanović

Košarka

Comments 0

SC Derby u Zagrebu

Autor: Antena M

  • Viber

SC Derby čekaju ključne borbe za plasman u plej-of Admiralbet ABA lige, a prvi izazov nakon osvajanja Kupa Crne Gore je gostovanje u Zagrebu.

“Studenti” igraju protiv Cibone (utorak od 19 sati) i jure 11. pobjedu u sezoni.

“Cibona je ekipa koja odlično igra u svojoj dvorani. Kombinacija je mladih i iskusnih igrača i kao ekipa igra veoma pametnu košarku. Svi mogu da pogode šut za tri poena što ih čini još boljim i težim za čuvanje, jer se na taj način svima otvara više prostora u napadu”, rekao je trener podgoričke ekipe Dejan Jakara.

SC Derby je trenutno osmi na tabeli regionalnog takmičenja.

“Trenirali smo dobro, nismo sada u najboljem ritmu jer nam je falilo šest igrača koji su bili u reprezentaciji, ali daćemo sve od sebe da dođemo do nove pobjede. Siguran sam da ćemo dati svoj maksimum, pa ćemo vidjeti za šta će to biti dovoljno i šta će nam na kraju donijeti”, poručio je Jakara.

I Emir Hadžibegović poziva na oprez protiv “cibosa”.

“Čeka nas neugodna i veoma kvalitetna Cibona. U prvom krugu smo izgubili od njih i sigurno ćemo željeti da se revanširamo. Izuzetno je bitno da im ne dozvolimo da dolaze do otvorenih šuteva jer su tu i najkvalitetniji. Poslije osvojenog Kupa želimo da nastavimo niz pobjeda i na ovom gostovanju”, poručio je Hadžibegović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR