27 °

max 27 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

27° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

16° / 9°

Nedjelja

05.05.

18° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Porodica preminulog rukometaša u šoku: Iznad svega je volio život

Izvor: Foto: RAS Srbija

Rukomet

Comments 0

Porodica preminulog rukometaša u šoku: Iznad svega je volio život

Izvor: Blic.rs

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Novak Bošković, srpski rukometaš i bivši reprezentativac koji je juče ujutru oduzeo sebi život u bašti iza porodične kuće u Crvenki kod Kule ispalivši sebi metak u glavu, tim postupkom šokirao je sve koji ga poznaju,  prenose srpski mediji.

Prijatelji, poznanici, komšije i drugari iz djetinjstva posjetili su kuću u kojoj je Bošković živio sa porodicom.

''Sam Bog zna šta mu je bilo u glavi pa je odlučio da uradi tako nešto, šokirani smo'' - moglo se čuti juče ispred kuće u Crvenki od ljudi koji su u kontinuitetu stizali sa svih krajeva Srbije.

Reporteri "Blica" posjetili su njegov dom, međutim, njegova supruga bila je u šoku i nije mogla da priča o tragediji koja ih je zadesila.

''Niko ne zna zbog čega je presudio sebi. Bio je čovjek koji je iznad svega volio život, a kako je i sam pričao, ništa mu više u životu nije trebalo od trenutka kada je dobio ćerku. Volio je rukomet i u tome je bio uspješan i nije krio svoju sreću privatnim i poslovnim životom. Šta se dogodilo, vjerovatno zna samo on i tu tajnu je odnio u grob sa sobom'' - priča jedan od Novakovih rođaka.

''Davno je otišao iz Crvenke. Pamtimo ga kao finog mladića. Tuga je neizmjerna da tako se ugasi jedan život. Ništa nismo čuli, samo smo vidjeli policiju i Hitnu pomoć'' - kažu prve komšije poznatog rukometaša.

Podsjećanja radi, stravična tragedija dogodila se juče ujutru, kada je Bošković iz svog pištolja u legalnom posjedu, u bašti iza kuće, ispalio sebi metak u glavu. Motivi ovakvog postupka za sada nijesu poznati.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR