9 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

15° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Termin kvalifikacionog turnira nepromijenjen

Rukomet

Comments 0

Termin kvalifikacionog turnira nepromijenjen

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Kvalifikacioni turnir za plasman na Olimpijske igre u Tokiju biće održan u Podgorici od 20. do 22. marta, odlučeno je na hitnom sastanku u Bazelu koji je sazvala Svjetska rukometna federacija (IHF), a kojem je prisustvovao predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda.

Termin turnira koji je bio doveden u pitanje zbog straha od širenja coronavirusa COVID-19, dakle, ostaje nepromijenjen, ali će isti biti odigran bez prisustva publike.

Rukometni savez Crne Gore u obavezi je da poštuje i odluke Ministarstva zdravlja i drugih nadležnih državnih institucija, a koje su zabranile prisustvo publike na sportskim takmičenjima.

Sastanku u Bazelu, pored Kapisode, prisustvovali su i predsjednici nacionalnih federacija Mađarske, Španije, Norveške, Francuske i Njemačke, koje su takođe, domaćini kvalifikacionih turnira u muškoj i ženskoj konkurenciji.

I dalje je neizvjesno da li će biti održan turnir u Španiji, imajući u vidu da je ta država pogođena corona virusom COVID-19.

IHF je naložio nacionalnim federacijama koje su domaćini kvalifikacionih turnira da preduzmu dodatne mjere u cilju zdravstvene zaštite svih aktera.

Na turniru u Podgorici, koji će biti organizovan u Sportskom centru „Morača“, rivali naše reprezentacije biće Norveška, Tajland i Rumunija, a plasman na Olimpijske igre obezbijediće dvije prvoplasirane selekcije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR