15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Popović: Velika čast, ali i obaveza

Izvor: rscg.me

Rukomet

Comments 5

Popović: Velika čast, ali i obaveza

Autor: Antena M

  • Viber

Naimenovanje za selektora nacionalnog tima je velika čast, ali i obaveza, kazala je Bojana Popović nakon što je odlukom Upravnog odbora Rukometnog saveza Crne Gore naimenovana za novog selektora.

Sport

Bojana Popović novi selektor lavica

29.03.2021. 16:58

Popović je izrazila zahvalnost UO RSCG na ukazanom povjerenju, te istakla da je pred timom veliki posao, uz uvjerenje da postoji potrebno znanje i kvalitet da se na pravi način odgovori izazovima u narednom periodu. 

Debi na klupi "lavica", Popović će imati 16. aprila protiv Bjelorusije u Podgorici u prvom meču baraža za Svjetsko prvenstvo u Španiji koje se održava u decembru ove godine.

"Imenovanje za selektora doživljavam kao veliku čast, ali i obavezu, na čemu dugujem zahvalnost Upravnom odboru Saveza koji mu je ukazao povjerenje.

Nastojaću da ga opravdam, svjesna značaja funkcije koju će obavljati i koja predstavlja ostvarenja sna za svakog trenera. Tokom dva takmičenja na kojima sam bila dio stručnog štaba, ali i kroz rad u Budućnosti, imala sam priliku da se upoznam sa svim reprezentativkama, a vjerujem da će to iskustvo biti dragocjeno pred izazove koji nas očekuju u narednom periodu.

Olimpijske igre su svakako najvažnije takmičenje u ovoj godini, ali prije toga imamo baraž protiv Bjelorusije, u kojem želimo da opravdamo ulogu favorita i izborimo plasman na Svjetsko prvenstvo u Španiji. Radujem se radu sa nacionalnim timom, pred nama je veliki posao, ali vjerujem da imamo i znanja i kvaliteta da odgovorimo na najbolji način, uz posvećen rad igračica, stručnog štaba, kao i Saveza, kao što je uvijek bio slučaj do sada, jer nas je upravo takav pristup doveo i do izborene vize za Tokio", kazala je Popović u izjavi za zvanični sajt RSCG.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Andjela

@Rikonije lavice zasluzuju medalju! Ovo nije dobro resenje! Prvo se ne pozdravise kako je trebalo sa Johanssonom a sada i Rasmunson , sto je problem ko vuce ove poteze! Jeli na redu rasturanje ovih divnih heroina.

Rikonije

A što ste u ZDRAVU nogu zakucali BROKVU(ekser)!!!!?

Bobo pg

Postovanje za Bojanu, ali ovo je sramota za sve nas ! Ovakav nam je svaki posao zato smo kao drzava tu dje jesmo . Jeli vam ovo Vucic naredio ?