14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Slijedi najteži dio priprema, vjerujem da ćemo biti spremni za SP"

Vaterpolo

Comments 0

"Slijedi najteži dio priprema, vjerujem da ćemo biti spremni za SP"

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Punom parom radi se na bazenu na Škveru u Herceg Novom, u odličnim uslovima reprezentativci odrađuju završne pripreme pred start Svjetskog prvenstva, a prve ozbiljnije provjere imaće od naredne sedmice.

"Za sada sve protiče kako treba. Na svakom treningu radi se maksimalno ozbiljno, koncentrisano. Slijedi najteži dio priprema, fizički najzahtjevniji. Pripreme su odlične, i vjerujem da ćemo biti spremni za Svjetsko prvenstvo. I naravno da budemo svi zdravi pred start takmičenja u Južnoj Koreji", poručio je nakon jutarnjeg treninga Vladan Spaić.

Od ponedjeljka "ajkule" će u Bečeju trenirati sa Francuskom do četvrtka kada putuju za Njemačku na međunarodni turnir. U petak 21. juna od 16:15h igraćemo sa Italijom, dan kasnije od 17:45h sa Grčkom, a u nedjelju 23. rival je Njemačka od 12:45h.

"Taj turnir će nam jako dobro doći da se što bolje adaptiramo na nova pravila. Ne igramo Svjetsku ligu tako da će nam taj turnir u njemačkoj dobro poslužiti na uigravanju ekipe i prilagođavanju novim pravilima. Što se tiče Svjetskog prvenstva, najvažnije je da gledamo samo sebe, da pružimo maksimum u svim mečevima, da odigramo borbeno, motivisano... Idemo na pobjedu u svakom duelu bez obzira radilo se o Srbiji ili Južnoj Koreji. Siguran sam da ćemo ozbiljno pristupiti svakoj utakmici, da će svi igrači dati sve od sebe, pa ćemo vidjeti šta će nam to na kraju donijeti", istakao je Spaić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR