20 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Singapurska škola

Stav

Comments 3

Singapurska škola

Autor: Antena M

  • Viber

Za Antenu M piše: Jadranka Selhanović 

Odmah da se ogradim, nijesam ekonomista. Pa, ne bih se baš mogla pohvalit ni da sam neki dobar poznavalac finansija. Ali, nijesam baš bez znanja,  da vidim, da prepoznam, kad neko, navodno, zarad finasija, udara po nečem prepoznatljivo crnogorskom. I da još, pride, misli da ne shvatamo, da smo slijepi pored očiju.

Zato neću ni riječ reći o izumu, čini mi se da ga nazvaše, maršalov plan „Evropa, sad i odmah“. Priznajem o tome nemam pojma. Evo da sačekamo, brzo će se pokazat što će nas snaći od tog plana.

Ali, što se želi  postići Planom ne finansiranja FCJK, e to mi je jasno. I znam da to nije singapurska škola.  U pitanju je, mogu da tvrdim, sasvim neka druga škola. Đe su je učili, ne znam. Znam  samo da se savladano znanje planski primjenjuje u Crnoj Gori. I to na sve što nosi crnogorski predznak. A sve zarad   njegovog laganog gašenja, da nestane, da ga nema.

E uvaženi planeri, vi iz ministarsatava finansija, ekonomije, i nadasve prosvjete, nauke, kulture i sporta, manite se ćorava posla. Jer, i mi smo neke škole učili i izučili. I to  po sred Crne Gore.    

 

          

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Jelena

Jadranka, kao i uvijek, inzvaredna

Rosa Luksemburg

Tako je. Kad je neko manipulan, prevarat na jednoj teritoriji i na jednom jeziku, onda je on to isto samo na vise mjesta i vise jezika. Odnosno kad si obrazovan, pametan i posten onda si takav bilo dje. Ne postaje se pametan i civilizovan samo zato sto si ljuljao vrata po bijelome svijetu.

Vuk

Kratko, ubojito! Bravo Jadranka. Podrska za FCJK.