14 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 13°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Volja vjernog naroda

Stav

Comments 2

Volja vjernog naroda

Autor: Antena M

  • Viber

Za Antenu M piše: Jadranka Selhanović

Pomene li se mogućnost izglasavanja povjerenja-nepovjerenja Vladi u Skupštini, iz dijela vlasti kao kokoti skoče, i samo ponavljaju: Ne smijemo iznevjerit volju naroda. A najglasnije zaviču Demokrate.

Ta njihova vika najsličnija je onoj: Život damo, fotelje ne damo!

I sve, navodno, u ime voljenog vjernog naroda. A nije ni čudo da su, upravo, oni najglasniji. Jer, u bratskoj podjeli vlasti zakučiše najviše. Onako kao toboš nezainteresovano, kao da neće, zbrinuše debelo sve svoje najbliže i najdraže. Ponešto osta i za njihov vjerni narod. Koji je, ipak, morao da shvati i prihvati da je potkošulja bliža od košulje. Pa i sa sve zavezanom crvenom kravatom.

Teško da neko ne prepoznaje, da je sva njihova galama, upućena navodno opoziciji, potpuno usmjerena na drugu adresu. I to pravo među svoje. Jer, najveći je strah od zla domaćega. Pa onako, po principu: Ćerki zbori, snahi prigovara, dižu surgum na opoziciju. A sve prežeći ko će se oglasit iz mnogobrojnog stranačkog triumvirata. Ko će pomenut obaranje Vlade ili ne daj bože neke prije vakta izbore.  

Svak na svagog sumnja. Više se ne zna ko su žbiri, a ko li špijuni. Ponekad i nešto progovore. Jedni protiv drugih. Malo glasnije, ali ne da odjekne. Da ne čuje mrska opozicija. Jer ona je kriva za njihovu neslogu. Ona sve podriva. Naučila da čini tako.

A Vlada samo ćuti. I ćera po svome. Ne dotiče je što oni čine. I ne čini se vješta ni njihovom izglasavanju, preglasavanju nepovjerenja ekspertima. Ma, nije je briga. To je njihov problem, poruči prvi među njima, a ne Vladin. I time potvrdi da uistinu postoji podjela vlasti. Ali, toliko podijeljena da ne možeš razumjet je l to vlast jedne države. Ili ih je više u pitanju. Jedne nije, to zasigurno. A čijih je, pokazaće se brzo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Zorica

Bravo Jadranka, svaka ti je na mjesto!!!

Ljilja

Genijalan prikaz ove nove vlasti. IZVANREDNO! BRAVO!