9 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
2. i 3. avgusta bilo nas je dvadesetoro!

Stav

Comments 7

2. i 3. avgusta bilo nas je dvadesetoro!

Autor: Antena M

  • Viber

Piše: Ljilja Pešić 

Slušam i gledam ovih dana poslije potpisivanja neustavnog "Temeljnog ugovora" izjave i opservacije mnogih!

Dežurni kritičari, jaki na lajku, ili tvitu sve znaju: Opet smo dobili krivce za našu uspavanost!

To su, po njima, suverenističke partije koje nas nijesu "okupile" da iskažemo svoj protest prema ovom sramnom činu! Čitam da su nas oni "razbili" i "oslabili" da izrazimo ono što osjećamo!

Suština građanskog aktivizma jeste otpor nepravdi, i kada to osjećaš, onda tako i postupaš, i ne treba niko da ti čuva leđa. Ne interesuje te da li će partije pozvati na okupljanje da bi nas bilo na hiljade, već te vodi ono što osjećaš, protiv čega se boriš i iza čega stojiš! Ne interesuje te da li će biti smiješno što vas ima malo, što pružate gandijevski otpor, i kakav ćete utisak ostaviti. Ne zanima te ko će zasluge ili kritike ponijeti!

Oni koji se ova dva dana nijesu vodili time, došli su ispred "Vile Gorica" posijedali na ulicu Rista Stijovića i na taj način iskazali, da ne priznaju sramni potpis Dritana Abazovića!

Iako nas je bila "šačica" što bi rekao "nikad naš premijer", nijesmo ostali kući čekajući da nas predstavnici partija pozovu da izađemo.

Zato nas dvadesetak ne traži krivca! Pobijedila je Crna Gora lukavije i pametnije, i opasnije protivnike, pa će i ovo biti naša ružna prošlost! Bolujemo 3. avgust i vidimo svu "monstruoznost" njegovog potpisivanja!

Ako niko iz ovoga nije izvukao pouku, biću slobodna da posaljem poruku…Prestanite da među nama tražite krivce i sve usmjerite da ovo zlo koje nas je snašlo zajedno, mudrošću i građanskim čojstvom pošaljemo u prošlost! Za sve drugo imaće vremena kasnije!

P.S. Ponosna na nas dvadesetoro, sad i uvijek!

DA JE VJEČNA CRNA GORA !

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

@Adem of Mario

@Adem spineru sekte zla, lako te je namirisati jer ti trag tukne, Komiti su zivi i bice ih sve vise, a vi tvrdoš/prdoši ste potrošna roba sekte zla, daju vam 10eura za gorivo, da mašete četničkim zastavama iz auta, vrijeme ide, a vi nemate za paštetu, a popovi zlatne wc šolje ugrađuju u domove

mb

dzaba sva okupljanja i protesti, ako ovaj narod /kratke pameti-a toga me najvise strah/ na izborima ne kaze svoje Crnogorsko. ovo je narod koji se najlakse kupi i potkupi, mala sredina i dezurni Spineri su tu, prospu Dezinfo i to se ko virus siri, pa dritan stetni i becic dobiju paznju..

Adem

Dosta je gradjanskih skupova. Protest je skroz druga forma. Postoji hiljade nacina borbe a Zekovic ne moze vise nikad okupit nikog. Komite su zive i radimo... Pozdravljamo Vas."gradjanstino"!