10 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sve nedemokratske i anticrnogorske snage su mobilisane protiv Mila Đukanovića

Stav

Comments 3

Sve nedemokratske i anticrnogorske snage su mobilisane protiv Mila Đukanovića

Autor: Antena M

  • Viber

Za Antenu M piše: Novak Adžić

Očigledno, sve nedemokratske i anticrnogorske i velikosrpske snage i strukture, kako iz Crne Gore, tako i iz Srbije, entiteta Republike Srpske (dijela države Bosne i Hercegovine) i naravno iz njima, uglavnom, bliske i paternalističke putinovsko-agresorske Rusije, mobilisane su u kampanji koju orkestrirano i sinhronizovano sprovode između dva izborna kruga, kako bi pokušali da 2. aprila ove godine, u finalu predsjedničkih izbora poraze Mila Đukanovića, branioca prava na opstanak Crne Gore, na njeno državno i nacionalno dostojanstvo, principe sekularne i ustavne Crne Gore i njenog članstva u NATO, kao i evropskog sistema vrijednosti.

Brojne političke partije iz Crne Gore i Srbije, od većinskog dijela (Dražinog) Mandićevog Demokratskog fronta, Bečićevih Demokrata, Jokovićevog SNP-a, Dritanove URE, preko Crkve Srbije u Crnoj Gori i njenih eksponenata, razni mešetari, emisari i manipulatori, medijski koncerni i drugi brojni štampani i elektronski mediji u zemlji i u susjednoj Srbiji... sve do presuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja, kao i drugih struktura režima Aleksandra Vučića i Milorada Dodika-udružili su se, bez obzira na sve druge razlike između njih, da pokušaju omogućiti pobjedu Jakova Milatovića u drugom krugu predsjedničkih izbora, agitujući za njega kao da im je najrođeniji.

Sprovode oni, svi skupa i pojedinačno, agitaciju i propagandu da predsjednik Milo Đukanović izgubi izbore, ali smatram da je Crna Gora dovoljno jaka i još u mogućnosti da je njeni građani i državljani svih vjera i nacija u domovini i iseljeništvu, koji su joj odani i koji joj iskonski pripadaju, suvereno odbrane od ove nove pošasti i prevare koja joj je pripremljena u liku predsjedničkog kandidata Jakova Milatovića.

Očekujem da će se to dogoditi i da će na ovim izborima, uprkos svim teškoćama, Milo Đukanović pobijediti ove združene snage koje dižu hajku na njega, a to su one snage koje su suštinski okrenute protiv najvažnijih vrijednosti opstanka i trajanja Crne Gore i istinskog evropskog sistema vrijednosti u njoj.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Marina

Dragi Novače !!! Trebalo Vam je NEKOLIKO STUBACA samo da nabrojite SVU ARMADU koja se OSTRVILA na jedinu preostalu prepreku uvođenju zastava sa mrtvačkim glavama u CG, na našega predśednika !!! Vec sama TA ČINJENICA govori da je ON VEĆ POBJEDNIK !!!!

Legenda

@Katunjanin Konkretno garda stara liberala,glasači Krivokapića imaju od Dpsa što je sama Draginja rekla u razgovoru za Ranka snimljeno,i ima ljudi koji su padali na pare sve mi je jasno ali Cetinje nije,bojim se da ne dođe desantni predsjednik Jakov Joanikijev

Katunjanin

Zapitajmo se ko su ti glasaci -s nama druguju , kafenisu i kumuju. Kad im je frka od nas traze pomoc ,a ,redovno glasaju protiv nas i protiv Crne Gore ,pravdajuci se da ne ponose Mila. Ako ga ne podnose sto onda nijesu glasali za Draginju ? Otrijeznimo se vise braco Crnogorci !