10 °

max 12 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SVAKA ČAST, GRADONAČELNICE MATIJEVIĆ!

Izvor: foto: Opština Tivat

Stav

Comments 20

SVAKA ČAST, GRADONAČELNICE MATIJEVIĆ!

  • Viber
Piše Darko Šuković Valjda podstaknuta mudrim potezom barskog rukovodstva, gradonačelnica Tivta svečano je primila reprezentativca Srbije u vaterpolu, olimpijskog šampiona Dušana Mandića. Gospođa Matijević, zacijelo, računa da je Mandić u Riju promovisao svoj grad, kad već nije svoju domovinu.

Iz saopštenja saznajemo kako je gradska uprava obećala Mandiću da će još više ulagati u sport. Pretpostavljam da su u Olimpijskom komitetu Srbije bili jako zadovoljni: biće za njih još vrhunskih sportista o trošku Crne Gore.

Nema sumnje da će i naša omladina, naša budućnost, naročito oni koji su odlučili da se ozbiljno posvete sportu, razumjeti na pravi način poruke barskih i tivatskih glavešina: trenirajte marljivo, da bi jednoga dana slavili sportske pobjede, Crne Gore ili nad Crnom Gorom, onako kako je to činio Dušan Mandić u finalu PE u Beogradu!

Ne budite blesavi da ronite suze, kao onaj dječak, u Areni, sa kapicom “ajkula”, jer je potpuno svejedno hoćete li postati reprezentativci Crne Gore, Katara, Srbije ili Trindidada i Tobaga. To je samo sport, patriotizam je priča za budale, hladno procijenite đe imate najviše šanse za neku medalju i sportsku penziju.

I, nikako, ali baš nikako, ne zaboravite da, ako izaberete drugu zemlju, visoko podignete ruke i slavljenički kriknete, ako vam se posreći da u nekoj važnoj utakmici date gol Crnoj Gori! Nije ovo srednji vijek pa da vas gledaju kao janjičare. Uostalom, janjičarima obično nije dato pravo na izbor, a vi ste slobodnom voljom rekli “NE” Crnoj Gori!

Svaka čast, gradonačelnice Matijević!

Komentari (20)

POŠALJI KOMENTAR

Mrki

Glupo je govoriti o čitanosti portala Vijesti, jer se na njega ne ulazi radi čitanja, niti ima, mimo naslova, šta da se pročita. Taj portal je platforma za "komentare" odnosno za primitivni rat botova. Blic je, opet, s više štiva, ali nalik TV Pink. Antenin portal je dom kulture sa 20 spratova za oba .

Vlatko

Ok, Rastko sad je jasno odakle si se i s kojim zadatkom javio. Za pohvalu je što si nastupio lukavo, dijeleci komplimente, a ne tipično za koncern - pljuvački.

Rastko

Ranko, djelimično cu se složiti s vama. Imam i ja utisak da čitanost raste, primjećujem to medju običnim pukom u svakodnevnim razgovorima, a raste i zahvaljujući ovakvim tekstovima - vrhunskoga kalibra. Ipak, vjerujem da cete se i vi složit sa menom u sljedećem - mnogo ce vode proteci Moracom dok to ne stigne i petinu čitanosti portala Vijesti ili Blica. Ipak su se oni brendirali na online medijskom tržištu, a navike ljudi se ovdje teško mijenjaju