24 °

max 35 ° / min 25 °

Subota

04.07.

35° / 25°

Nedjelja

05.07.

35° / 23°

Ponedjeljak

06.07.

34° / 25°

Utorak

07.07.

34° / 22°

Srijeda

08.07.

33° / 21°

Četvrtak

09.07.

34° / 21°

Petak

10.07.

35° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Srpkinja napravila haos u centru Beča: Tri povrijeđena policajca, uništen automobil...

Svijet

Comments 0

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Srpkinja napravila haos u centru Beča: Tri povrijeđena policajca, uništen automobil...

Tri uhapšene osobe, tri ranjena policajca, uništen policijski automobil i takozvana motorola - epilog su incidenta koji se dogodio u centru Beča, prenosi "Blic".

Incident se dogodio u noći između ponedjeljka i utorka, a izazvala ga je 21-godišnja Srpkinja, prenose srpski mediji.

Sve je počelo kada su policajci došli na intervenciju zbog 21-godišnje Srpkinje, koja je vikala i udarala jednog muškarca nasred ulice. Policajci su pokušali da joj stave lisice na ruke, a njeno privođenje je razljutilo grupu muškaraca koja je u tom trenutku izlazila iz obližnjeg noćnog kluba.

Uhapšena Srpkinja je, kako prenose austrijski mediji, sve vrijeme psovala i više puta je pokušala da udari policijskog službenika. Kada je jedan od policajca uspio da smiri ženu i pokušao da joj veže noge, ona ga je više puta šutnula u čelo, usljed čega je zadobio podlive na glavi.

Ubrzo nakon tog incidenta, iz kluba je izletjelo još muškaraca, za koje potparolka tamošnje policije nije znala da objasni u kakvoj su vezi sa uhapšenom ženom. Između 20 i 25 muškaraca zahtijevalo je od policije da ženu ostave na miru.

Vidjevši da situacija postaje sve nategnutija, policajci su pozvali pojačanje od 14 kolega kako bi se pobjesnela grupa obuzdala.

Jedan 25-godišnjak za kog se sumnja da je iz Srbije i jedan 28-godišnji Austrijanac pokušali su u tom metežu da uvuku policajce u svoju grupu i fizički nasrnu na njih, pri čemu je jedan od njih dvojice strgao takozvanu motorolu sa policajčevog opasača i uništio je, piše portal Salzburg24.

Austrijanac (28) i 25-godišnjak su potom uhapšeni i smješteni u policijski automobil. Međutim, na putu do policijske stanice stariji muškarac je nastavio da bjesni, divlja i uništava unutrašnjost vozila, prilikom čega je polomio vrata automobila. Zbog toga je po uhapšene moralo doći novo policijsko vozilo.

Inače, kod starijeg muškarca pronađen je bijeli prah za koji se pretpostavlja da je kokain i protiv mladića će biti podneta prijava zbog nedozvoljenog posjedovanja droge.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR