25 °

max 30 ° / min 21 °

Četvrtak

06.08.

30° / 21°

Petak

07.08.

30° / 21°

Subota

08.08.

33° / 23°

Nedjelja

09.08.

34° / 23°

Ponedjeljak

10.08.

34° / 22°

Utorak

11.08.

33° / 22°

Srijeda

12.08.

33° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uhapšen nakon 24 godine: Ubio šestočlanu porodicu i tijela bacio u Drinu

Svijet

Comments 2

Izvor: Radio Sarajevo

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Uhapšen nakon 24 godine: Ubio šestočlanu porodicu i tijela bacio u Drinu

Osuđeni za ubistvo šestočlane bošnjačke porodice iz Teslića, Zoran Pantić uhapšen je u Švajcarskoj i biće prebačen u zatvor u Bijeljini iz kojeg je pobjegao prije 24 godine.

Pantića su u Švajcarskoj locirali pripadnici kriminalističke policije RS-a nakon nekoliko godina intezivnog rada, rekla je za Srnu PR MUP-a RS Mirna Miljanović.

Miljanović je kazala da se Pantić u Švajcarskom oženio državljankom te zemlje, uzeo njeno prezime i podnio zahtjev za državljanstvo.

On je prethodno preuzeo identitet svog brata, odnosno imao je dokumente na ime Dalibor Pantić, pod kojim se oženio, predstavljajući se kao državljanin Srbije.

Pantić je sredinom oktobra 1993. sa više osoba obećao šestočlanoj bošnjačkoj porodici Isić. koja se u to vrijeme nalazila u hotelu Krin u Bijeljini, da će ih za određenu sumu novca prebaciti na teritoriju Srbije preko rijeke Drine.

Pantić je članove porodice Isić povezao vozilom TAM prema Drini, ali se tokom puta sa saučesnicima dogovorio da porodicu Isić ubiju, uzmu im novac i druge dragocijenosti.

Porodicu su odvezli do naselja Međaši, a jedan od saučesnika iz poluautomatske puške ubio je dvije žene i jedno dijete, a potom je Pantić ubio muškarca, još jednu ženu i još jedno dijete.

Žrtve su potom bacili u Drinu.

Pantić je za taj zločin osuđen na 12 godina i deset mjeseci, a iz pritvora Okružnog zatvora u Bijeljini pobjegao je 22. oktobra 1995. 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

lipfi

Nema mu zatvora ...njega treba predati Isicima ako ih jos ima... a oni ce vec znat kako s njim...

Mojaš

Ubiti porodicu bez obzira na koji način i dobiti 12 godina, po članu porodice čovjek je dobio po dvije godine! Sramota! 100 godina je malo!