19 °

max 21 ° / min 13 °

Petak

10.05.

21° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 14°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Srijeda

15.05.

22° / 13°

Četvrtak

16.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Užas u Srbiji: Starica izgorela paleći travu

Izvor: EPA

Region

Comments 0

Užas u Srbiji: Starica izgorela paleći travu

Izvor: Blic

Autor: Antena M

  • Viber

Prnjavorska policija istražuje pod kojim okolnostima se, danas nešto poslije 10 časova, u vatrenu buktinju pretvorilo tijelo 86-godišnje Vasiljke Lepir, od čijih opekotina je ubrzo preminula.

Istraga je u toku, a kako Novosti nezvanično saznaju, staricu je života koštala pokošena trava pretvorena u vatrenu stihiju, koju je ona sama potpalila, prenosi Srpskainfo.

Uprkos brzoj intervenciji prnjavorskih vatrogasaca i medicinara, bukvalno je podlegla na pragu Hitne pomoći Doma zdravlja u Prnjavoru.

Tragedija se dogodila u selu Gornja Mravica, u njivi nadomak kuće starice.

– Jedan od komšija, koji je kasnije i alarmirao vatrogasce, uočio je staricu kako pali travu. Oko pola sata kasnije zapazio je na njivi veliki dim i vatru, u kojem ležalo bespomoćno tijelo žene. Očito iz bojazni da da joj ne zahvati svega pedesetak koraka blizu kuću, očito je da se očajna starica uhvatila u neravnopravni koštac s vatrom. Nedaleko od nje pronađena je manja posuda za vodu. Najvjerovatnije je da se starica spotakla, odnosno posrnula, i ubrzo našla na zemlji u središtu vatre i dimne zavjese – rekao je izvor upućen u ovu nesreću.

Ubrzo su pristigli vatrogasci i kola Hitne pomoći Doma zdravlja Prnjavor. Prizor je bio užasan. 

Mada je po dolasku vatrogasaca i medicinskog osoalja još davale znake života, kako nezvanično saznaju Novosti, starica je izdahnula u kolima pred vratima Hitne pomoći prnjavorskog Doma zdravlja.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR