7 °

max 21 ° / min 6 °

Petak

23.10.

21° / 6°

Subota

24.10.

21° / 8°

Nedjelja

25.10.

19° / 12°

Ponedjeljak

26.10.

19° / 13°

Utorak

27.10.

21° / 12°

Srijeda

28.10.

21° / 11°

Četvrtak

29.10.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Panić: Imamo informaciju da vanredno stanje uvode 1. oktobra

Izvor: Screenshot/N1

Region

Comments 2

Izvor: Nova.rs

Autor: Antena M

  • Viber

Panić: Imamo informaciju da vanredno stanje uvode 1. oktobra

Rade Panić, predsjednik Sindikata ljekara i farmaceuta Srbije, izjavio je u jutarnjem programu "Probudi se" na TV Nova S da se opravdano sumnja da Krizni štab i dalje ne raspolaže podacima sa kojima bi morao da raspolaže da bi donosio validne odluke. On je naveo da ima kao informaciju da se kao mogući datum za uvođenje vanrendog stanja u Srbiji pominje 1. oktobar.

On je naveo da su se više puta uvjerili da članovi Kriznog štaba nemaju kvalitetne informaicje, a daleko od toga da su potpune, prenosi portal Nova.rs.

“Imate sada javljanje koji je broj novooboljelih i preminulih, koji ničim ne bi mogao da ukazuje da profesor Tiodorović prije sedam dana i dr Kon prije tri dana najave moguće vanredno stanje. Ono što mi imamo kao informaciju da se kao datum pominje 1. oktobar. Recite mi da li trenutna situacija na osnovu onog što Krizni štab izvještava ima ikakve veze sa tim da za pet dana možemo da imamo vanredno stanje. Dakle, opravdano sumnjamo da i dalje Krizni štab ne raspolaže podacima sa kojima bi morao da raspolaže da bi donosio validne odluke, što se tiče struke, koje su to mjere koje treba da se sprovode”, rekao je Panić.

On je izjavio da ako za pet do 10 dana najavljuju vanredno stanje, onda brojke koje javljaju sigurno nijesu tačne.

Panić je naveo da kada je riječ o smjenama načelnika na VMA i zaposlenih u Leskovcu da je riječ o vrsti osvete, ogromnom pristisku i progonu onih koji su se usudili da kažu da se nešto ne radi dobro u toku ove epidemije.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

KSENIJA

@Ljiljana Ako je istina u brojkama bolesnih kao sto je bila u brojkama mrtvih onda šta ?

Ljiljana

Zvuci smijesno, ali ajde - sve je moguce. Sto bi iko uvodio vanredno stanje kad je situacija najbolja u regionu (sto se Covid 19 tice, naravno)?