10 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nikšićanin i Beograđanin uhapšeni zbog ubistva Mirkovića

Izvor: MUP Srbije

Region

Tag Video
Comments 0

Nikšićanin i Beograđanin uhapšeni zbog ubistva Mirkovića

Izvor: nova.rs

Autor: Antena M

  • Viber

Pripadnici Uprave kriminalističke policije u spektakularnoj akciji uhapsili su dvojicu osumnjičenih za ubistvo Bojana Mirkovića.

Naime, uhapšeni su I.N. (1981) rođen u Nikšiću, sa prijavljenim prebivalištem u Beogradu, kao i B.K. (1983) rođen u Beogradu, sa prijavljenim prebivalištem u Beogradu, dok se za još jednom osobom intenzivno traga, prenosi nova.rs. 

Uhapšeni se, kako navodi MUP Srbije, sumnjiče da su kao saizvršioci učestovali u izvršenju krivičnog djela teško ubistvo koje se dogodilo 12.11.2020. u naselju Belvil, kada je ubijen Bojan Mirković (1986).

"Prikupljenim materijalnim dokazima je utvrđena uloga svakog od uhapšenih lica", saopštio je MUP Srbije.

Njima je određena mjera policijskog zadržavanja od 48 sati, nakon čega će biti uz krivičnu prijavu predati Višem javnom tužilaštvu u Beogradu na dalju nadležnost i postupanje.

Srpski mediji ranije su prenijeli da je navodno ubijeni Mirković bio blizak "škaljarcima". 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije nastavljaju dalji rad na rasvetljavanju svih okolnosti navedenog slučaja.

"U naselju Belvil 12. novembra ubijen je Bojan Mirković. Ovo mafijaško ubistvo uznemirilo je sve građane naše prijestonice. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, danas su se veoma približili konačnom rasvjetljavanju i ovog ubistva.

Aleksandar Vučić je objavio rat mafiji. Ministarstvo unutrašnjih poslova i svi njegovi pripadnici ga ozbiljno i uporno vode. Hoću da se zahvalim svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova na ovako uspješnom radu", izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR