16 °

max 22 ° / min 16 °

Petak

17.05.

22° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Četvrtak

23.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Majka ubijenog mladića: Dopisivao se s Danilom Vučićem i išao na litije po nalogu vlasti

Region

Comments 0

Majka ubijenog mladića: Dopisivao se s Danilom Vučićem i išao na litije po nalogu vlasti

Izvor: NIN, N1

Autor: Antena M

  • Viber

Mara Halabrin, majka jednog od mladića čije se ubistvo vezuje za grupu Veljka Belivuka, tvrdi da se njen sin dopisivao sa Danilom Vučićem, sinom predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ona je za NIN kazala da je njen sin Aleksandar Halabrin na taj način znao šta će se dešavati u državi, kao i da je išao na proteste i litije zbog podrške Crnoj Gori „po nalogu vlasti“.

„Znam da mi je bilo čudno što je imao neke informacije unaprijed, na primjer da će biti uvedeno vanredno stanje. To je znao prije nego što se uopšte i pričalo da će biti vanrednog stanja. Kada sam ga pitala kako zna, rekao mi je da se dopisivao sa Danilom Vučićem. Nisam mu odmah vjerovala, iskrena da budem, da se dopisuje sa predsjednikovim sinom.”

Dodala je da čuje „na više mjesta“ da se Danilo Vučić dovodi u vezu sa fudbalskim klubom Rad.

„Ponekad kad su bili neki protesti, Aleksandar bi me pitao da li sam ga vidjela na televiziji ispred Skupštine. To su bili neki razni skupovi koje je vlast organizovala. Neki su bili zbog podrške Crnoj Gori, kako mi je rekao moj Aleksandar. Jednom je bio i na litijama u Jajincima i kazao mi je: ‘Morali smo da skupimo neke momke da nas bude više’“, dodaje ona.

Mara Halabrin je nedavno istakla i da joj u policiji nisu rekli da li Belivukova grupa stoji i iza ubistva njenog sina.

„Ja sam dobila informaciju da je mog sina ubila država, nikada mi nisu rekli da iza toga stoji Belivuk. U policiji su mi rekli da nemaju saznanja, ali da su u toku hapšenja. To je ono što su mi rekli prije tri nedelje. Moj sin je bio dobar mladić, zapao je u loše društvo. Sad će godinu dana kako je Aleksandar otišao od kuće, ja još imam ogromnu bol, samo mi treba da gledam neke ovakve fotografije i snimke“, zaključuje.

Aleksandar Halabrin (25) iz banatskog sela Janošik nestao je 20. marta 2020. godine u Beogradu, a nepuna dva mjeseca kasnije njegovo tijelo je pronađeno, slučajno, nadomak glavnog grada.

Istragom je utvrđeno da je ubijen iz vatrenog oružja i sumnja se da je jedna od žrtava u ratu škaljarskog i kavačkog klana.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR