10 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kukavice! Severina odgovorila na tvrdnje da je prijetila i vrijeđala patrijarha Srbije

Region

Comments 2

Kukavice! Severina odgovorila na tvrdnje da je prijetila i vrijeđala patrijarha Srbije

Autor: Antena M

  • Viber

Pjevačica Severina Vučković (49) se danas oglasila na Instagramu nakon što su srpski mediji juče objavili tvrdnje da je sms-ovima navodno prijetila i vrijeđala patrijarha Srbije Porfirija-Prla Perića (60).

„Kukavice, pucajte u prsa. Milost ne tražim…", citirala je Severina partizanskoga heroja Rada Končara, hrvatskoga Srbina i predratnoga komunistu, koji je od italijanskoga okupatora strijeljan 22. maja 1942. godine u Šibeniku.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

Kako je „Antena M” ranije izvijestila, Severina je, tvrdi se uvrjedljive i prijeteće poruke slala na hrvatski telefonski broj koji je Porfirije-Prle Perić koristio dok je u Zagrebu bio mitropolit zagrebačko-ljubljanski. A Perić, biva, nije reagovao sve dok ga pjevačica nije počela i pozivati na taj broj.

U sms-ovima je Severina, između ostaloga, navodno Periću pisala:

„Pope, pope, DRUŽIŠ SE S KRIMOSIMA!"

Državno odvjetništvo (tužilaštvo) Republike Hrvatske, nije ni potvrdilo ni demantovalo da je protiv Severine pokrenut postupak.

Jasminka Biloš, pravna zastupnica Severine kazala je da je „TAČNO da su Porfirije i Severina KONTAKTIRALI I ČULI SE”. Međutim, navela je, nemaju nikakvih saznanja o tome da je protiv Severine pokrenut postupak.

„TREBA POSTAVITI PITANJE PORFIRIJU je li podnio krivičnu prijavu i tek ćemo se nakon toga moći izjasniti”, rekla je Biloš za „Jutarnji list".

Sekretar Mitropolije zagrebačko-ljubljanske Crkve Srbije u Zagrebu Bogoljub Ostojić potom je za „Novu TV” kazao da je „tačno da je Severina vrijeđala patrijarha, ali je on nije prijavio” i da Perić Severini navodno – OPRAŠTA.

„Nije nam poznato što to Porfirije oprašta Severini putem javnosti, ako ona od njega OPROST NIJE NI TRAŽILA. Zna se đe se oprost traži i dobija”, odgovorila je za „RTL” Severinina advokatica Jasminka Biloš.

Navodni motiv da se Severina obraća Periću su „bliski odnosi” patrijarha Srbije i srpskoga tajkuna Milana Popovića, s kojim pjevačica vodi sudsku bitku oko starateljstva nad sinom.

Popovića srpska štampa veliča kao „poznatoga dobrotvora SPC”, a Perić je „krstio najmlađega sina Popovića”.

Severina je na koncertu, koji je nedavno održala u Luštici kod Tivta, javno podržala Crnogorce.

„Samo mi se čuvajte, CRNOGORCI! Nemojte da vas neko dira!”, rekla je Severina okupljenim fanovima.

 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

veritas

Makni, Seve, te slike, ne pomamljuj ga..., Kako se ne sjeti da ga pozoveš prije no što je s ćebetom na glavi aterirao na Cetinje? Ništa, Seve, nijesi drug.

mijo

Kakvi crni hrvatski srbin ?? Cemu te gluposti bio je pravoslavni Hrvat!