14 °

max 20 ° / min 13 °

Srijeda

15.05.

20° / 13°

Četvrtak

16.05.

24° / 14°

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Čanak dao izjavu u policiji povodom prijave iz CG: Besramna haranga na drugačija mišljenja

Izvor: N1

Region

Comments 5

Čanak dao izjavu u policiji povodom prijave iz CG: Besramna haranga na drugačija mišljenja

Izvor: Autonomija.info

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak dao je danas izajvu u novosadskoj policiji povodom krivične prijave koju je protiv njega podnijela organizacija iz Crne Gore „NVO Alternativa“ 8. septembra ove godine zbog „pozivanja na nasilnu promjenu ustavnog uređenja Crne Gore“: Čanak istakao da je u pitanju „besramna haranga na drugačija mišljenja“.

„Riječ je o izmišljenoj organizaciji koja služi tome da se ja ako je moguće zastrašim i izložim neprijatnostima zato što sam dao podršku prijateljima u Crnoj Gori da sačuvaju mir i bezbjednost u svom gradu Cetinju. To je besramna haranga na drugačija mišljenja i zato će njeni inicijatori i njihovi surabotnjici u Republici Srbiji kad tad za to odgovarati“, naveo je lider LSV u izjavi, navodi se u službenoj bilješci iz MUP-a Novi Sad, u koju je Autonomija imala uvid.

On je rekao i da mu krivična prijava nije dostavljena, te da su navodi koji su mu iznijeti netačni i neistiniti, dodavši da su sličnu prijavu protiv njega u Srbiji već podnijeli pripadnici organizacije Dveri, te da je „glavni zastupnik ove škole mišljenja Ivica Dačić“.

„Kad na kraju pogledam ko to vodi kampanju protiv mene, potpuno je jasno da sam na pravoj strani“, zaključio je Čanak.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Živjela Nezavisna CG!

Hvala gospodinu Canku! On je pokazao istinu o našoj državi CG koja je Nezavisna! Nedamo nikom našu Crnu Goru!

Márquez

Ova vijest bi trebala da zainteresuje puno više slobodarsku cg javnost. Ona govori o institucionalnoj organizaciji Srbije u napadanju na svaku osobu ili čin usmjeren na zaštitu suvereniteta naše države. Strahovit je pritisak usmjeren na BiH i CG od strane Srbije i Rusije.

Stevan Dž

Gosp Čanak hvala Vam za sve što radite da istina o CPC i CG izađe na vidjelo...vi ste svetionik koji treba da vide svi političari u Srbiji a ne da se ugledaju na Memorandum i fašističke sluge iz Drugog rata....