10 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zašto je odluka o hapšenju Putina toliko pogodila Vučića da se umalo srušio i da li slijede sankcije Rusiji?

Region

Comments 2

Zašto je odluka o hapšenju Putina toliko pogodila Vučića da se umalo srušio i da li slijede sankcije Rusiji?

Izvor: Danas.rs

Autor: Antena M

  • Viber

Politički vrh, zbog svoje radikalske i kvazi socijalisticke ideologije, živi u zabludi, a predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, predsjednika Rusije doživljava kao velikog i značajnog političara i sad mu je još teže da uvede sankcije Rusiji, a biće pod većim pritiskom, kažu sagovornici Danasa komentarišući zašto je Vučiću jako teško pala odluka Međunarodnog krivičnog suda da izda potjernicu za predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom.

Osim što je po dobijanju vijesti o nalogu suda za Putinom odmah naložio sjednicu Biroa za koordinaciju službi bezbjednosti, Vučić je, kako su prenijeli mediji, morao da sjedne.

"Samo što se nijesam srušio kad su mi pokazali vijest. Ovoliki magarac od skoro 120 kila, jer znam šta to znači za našu zemlju", rekao je on u obraćanju građanima Sremske Mitrovice.

On je tu odluku pojasnio rekavši da je Zapad time pokazao da će ići do kraja i da se ne sjekira zbog moguće eskalacije sukoba, te da će mnogo vode proteći dok se sukob u Ukrajini ne zaustavi. Uz to, je naveo i da mu ta odluka govori da će i jedni i drugi igrati do kraja i posljedice će biti teže za sve.

Vučić je naveo i da će Zapad izvršiti dodatni pritisak na sve one koji nijesu do danas bili najoštrije okrenuti protiv Rusije, kao i da će oni koji flertuju sa Putinom snositi užasno teške posljedice.

"Kad ovo govorim svjestan sam situacije sa kojom ćemo mi da se susretnemo", kazao je Vučić.

Prema njegovoj procjeni, nijesmo daleko od izbijanja trećeg svjetskog rata a nijedan rat nijesmo propuštili, te da nas ništa dobro ne čeka i da brine svim srcem jer zna šta se desilo, gdje to vodi i šta se zbiva.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Srbiji sankcije

Kao otvorenom saradniku zlikovca Vučića i Srbijiji sankcije. Previse je zla nanešeno Balkanu.

Mojaš

Zato što je to znak da će NATO ići do kraja u sukobu sa Ruskom Federacijom.Posljedice će osjećati svi,neko više,neko manje.Srbija ima infrastrukturni napredak zadnjih godina i praktične benefite politike saradnje i sa EU,Rusijom i Kinom i toj politici oćigledno dolazi ako ne kraj,onda korekcija.