9 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dodik optužio Britance da hoće da sruše Vučića

Region

Comments 0

Dodik optužio Britance da hoće da sruše Vučića

Izvor: klix.ba

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik entiteta Republika Srpska Milorad Dodik komentarisao je dešavanja u susjednoj Srbiji te je kazao da se stradanje djece i građana u dvije nezapamćene tragedije zloupotrebljava i koristi za eliminisanje sa vlasti predsjednika Aleksandra Vučića.

Na pitanje Srne da prokomentariše najnovija dešavanja u Srbiji, Dodik je odgovorio da je to stvar političkih procesa i da sve liči na ono što je ovaj entitet prošao prošlosti u slučaju još uvijek nerazjašnjene smrti mladića Davora Dragičevića iz Banje Luke.

"Mi smo prošli nešto slično sa grupom 'Pravda za Davida' iza koje je stajala opozicija u Republici Srpskoj i britanska obavještajna služba. Ta služba je očigledno umiješana i u ove nemile događaje posljednjih dana u Srbiji, proizvodeći dezinformacije i strah i praveći društveni ambijent u kome preovlađuje ekstremističko ponašanje protiv aktuelne vlasti. Ubijeđen sam da su inspiratori i proizvođači i ovog nereda u Srbiji Britanci odnosno njihove tajne službe sa svojim saradnicima iz Srbije", rekao je Dodik.

Dodao je da su britanske službe kada su otkrivene pobjegle iz ovog entiteta uz pomoć domaćih saradnika i tako izbjegli hapšenje.

"Uvjeren sam da je u Srbiji na sceni isti scenario", istakao je Dodik.

Naglašava da smatra da bez sumnje iza ovoga što se dešava u Srbiji stoji britanska obavještajna služba koja pokušava da iskoristi dvije velike tragedije u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i Mladenovcu kako bi eliminisali Vučića i njegovu vlast.

"Protesti jasno govore šta je njihov cilj, a to je iskorištavanje tragedija i masovnih ubistava mladih ljudi, da bi posredstvom ulice, protestima, Aleksandar Vučić bio sklonjen sa vlasti. Uvjeren sam i ponavljam da su i u Srbiji, kao i kod nas u Republici Srpskoj, isti mentori - pripadnici britanske obavještajne službe" naglasio je Dodik i ocijenio da ove gnusne zloupotrebe tragedija neće prestati dok se ne uništi strani obavještajni epicentar u Beogradu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR