22 °

max 36 ° / min 20 °

Subota

27.07.

36° / 20°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dodik stao na stranu svog savjetnika, tvrdi da Mandić laže; Mandić: Iz Dodikovog kabineta zvali da se unište video zapisi

Region

Comments 1

Dodik stao na stranu svog savjetnika, tvrdi da Mandić laže; Mandić: Iz Dodikovog kabineta zvali da se unište video zapisi

Izvor: buka

Autor: Antena M

  • Viber

Nakon tvrdnje da je Branislav Okuka, savjetnik predsjednika RS Milorada Dodika, potegao pištolj na Momčila Mandića, oglasio se Dodik. Dodik je stao na stranu Okuke.

“Prosto je nevjerovatno kako su svi dušebrižnici potrčali da povjeruju Momčilu Mandiću, koji je u izjavi za pojedine medije doslovno slagao sve. Da nije tragično, bilo bi komično, jer je sve suprotno od televizijske izjave i medijskog spina”, kazao je on.

Dodik je rekao da je Mandić sam pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću potpisao.

“Činjenice su jasne i dokumentovane, Mandić je pokušao da napadne s licem, ili tačnije više njih, Okuku u Trebinju, koji nije izvlačio nikakav pištolj. Verbalni sukob imao je cilj da dokaže Mandićevu moć u namjeri da vršlja po RS kako on misli da treba i da dijeli pravdu prema svima koji nisu po njegovim mjerilima, ovaj put to nije prošlo, kao što neće ni u budućnosti. Apsurdno je dovoditi u isti konteks patriotizam Okuke i Mandića. Prvi je RS natopio krvlju kao jedan od ratnih komandanata u Specijalnoj brigadi policije, a drugi je paranoičan i presuđeni kriminalac koji glumi nevinašce. Nije ovo Mandiću prvi sukob s ratnim komandantima. Valjda griža savjesti ratnih profitera dovodi do zamjene teza u mjerilima vrijednosti. RS je bezbjedna za sve njene građane i nikakve strukture i sumnjiva lica neće moći to da ugroze”, izjavio je Dodik.

Vrlo brzo Momčilo Mandić je odbacio Dodikove optužbe da je  slagao.
 
Momčilo Mandić, koji tvrdi da je na njega juče pištolj uperio Branislav Okuka u Trebinju, odbacio je Dodikove optužbe da je on sve slagao, navodeći da su iz Dodikovog kabineta zvali da se unište snimci sa video-nadzora u glavnoj trebinjskoj ulici gdje se sve i odigralo.

"Zašto su zvali iz Dodikovog kabineta da se unište video zapisi koji su uzeti s kamera i zbog čega je navodno video nadzor odjednom u kvaru", pita Mandić, odbacujući Dodikove optužbe na njegov račun.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Nikola

Suviše malo prostora za komentarisanje ovih "gorostasnih" baja, Dodig, Perić i glavni baja iz Srbije.Oni mogu sve,oni rade svašta i glupi srpski narod ih podržava,naravno uz zdušnu štampu i TV. Ovako će biti još godinama,"živi bili pa videli ",na moju i vašu žalost.