24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Svećlja objavio snimak: Milan Radoičić s napadačima kod manastira Banjska

Izvor: Screenshot

Region

Tag Video
Comments 6

Svećlja objavio snimak: Milan Radoičić s napadačima kod manastira Banjska

Izvor: N1

Autor: Antena M

  • Viber

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svećlja objavo je na Fejsbuku snimak sa nadzorne kamere, na kojem se vidi grupa napadača u konaku izvan zidina manastira Banjska, među kojima je, prema Svećljinim riječima, i potpredsjednik Srpske liste Milan Radoičić.

„Radoičić je bio vođa ove terorističke grupe i napada u kojem je ubijen policajac Afrim Bunjaku. Ovo je još jedan dokaz njegove terorističke aktivnosti (…) Potpredsjednik Srpske liste je vođa terorističkog napada i grupe terorista“, napisao je kosovski ministar na Fejsbuku.

On je optužio predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, da preko Srpske liste i Radoičića, stoji iza, kako je rekao, terorističke akcije protiv pravnog i ustavnog poretka Kosova.

„Dakle Srpska lista svoje učešće na Kosovu vidi samo na teroristički način. Nisu uspjeli“, dodao je Svećlja.

Prema njegovim riječima, proglašavanje Dana žalosti u Srbiji i od strane Srpske liste u srpskim sredinama na Kosovu, predstavlja „pečat autorstva ove organizacije“.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Dusan

Samo mi komentarisimo a to nas ceka zahvaljujuci popovima i nasim crkvama u kojima se slaze oruzje.Kuku nama ako samo komentarisemo.

babajaga

Nindze Avatar ih poslao da ako ima kakav tunel se prokopa itd! Dopremio im avatar i oruzje i orudje pravo ih mobilisao!!! Zastidjese se nindze i pobjegose!!! Nema mira sa avatarom na Balkan!! Citav region je ojadijo srbocetnik sa svoji cetnicima!!! Popovi su isto njihova vojska!!!