21 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 14°

Petak

03.05.

17° / 10°

Subota

04.05.

21° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Pogledajte: Postavljen spomenik Titu u Podgorici

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

LOLA Kruscic Maras

svaka čast našim dragim BORCIMA I GRADONACELNIKU

Aleksandar

Svaka čas i zasluzeno ipak on je bio veliki vodja i poštovanje smo imali u cijelom svijetu..A sada dje smo i ko smo to je sramota..

Dukljan

Lijepo je vidjeti da se podiže spomenik borcu za demokratiju (koji je ukinuo izbore i uveo diktaturu jedne partije) čovjeku koji je poznat da je baštinio EU vrijednosti kao što je sloboda govora(primjer je Goli Otok) :)))

Tesanovic. C.

U toku Narodno -Oslobodilačke Borbe protiv okupatora i kolaboratera naše domovine, budućnost je bila sa krvlju upisana. Zajedništvo, bratstvo i jedinstvo i antifašističko. Samo izdajicama i njihovim naraštajima je Tito bio trn u oku. Upravo su takvi našu Jugu, nakon njegovog odlaska, rastrgali.

Hrvoje Hrvoje

@Dukljan, ne znam jesi li iz Hrvatske ili Crne Gore ali ovo što mi imamo u Hrvatskoj je 100 puta gore od Jugoslavije. Pod krinkom demokracije zemlja je opljackana, dobili smo hrpu tajkuna koji su se obogatili, pravosuđe sporije i neucinkovitije i od Jugoslavenskog , nestao je srednji sloj....

Josip Hrvatin

Srdačne čestitke za odluku da postavite spomenik jednoj od najcjenjenijih svjetskih ličnosti upućujem vam u ime Zajednice društava "Josip Broz Tito" istarske županije.

Alessandro

Da nije bilo partizana i TITA nebi danas Istra ni pola dalmacije bilo Hr. WW TITO

Moca

@Dukljan, Zašto bi neko morao da baštini vrednosti EU? Goli Otok je bio predviđen za pristalice rezolucije IB i zatvoren je 1956. godine. Tamo su slati da ne bi izazvali oružane sukobe u zemlji kada je od toga pretila opasnost, a ne zato što su nešto govorili.

Gianni

Neka me pljuju da sam jugonostalgičar, ali ja nikada bolje nisam živio nego u YU. Rodio se, odrastao, školovao se, radio u SFRJ i nemam jednu lošu uspomenu iz toga doba. Sada imamo hrvatsku (ja sam iz SRH), uspijela nas je “demokracija” uništiti do kraja. Živjeti će vječno u našim srcima TITO!

Dukljan

@Moca,Nosite ga u vašu lipu pa se sa njim dičite!! Mi imamo našeg Njegoša!

Branimir

Svaka Vam čast komšije. I treba da se zna kada je bila zemlja na kojoj nam je celi svet zavideo. Svako dobro Vam želim....

edinho

@Dukljan,koja korist od slobode govora,evo me u USA mogu na ulici laprdati do sudnjega dana ali u kompaniji zini i letiš napolje...radnici su ovdje ko govna na kiši...

Ninacuden

Svaka cast . Tito je jedini covjek z koga mogu reci hvala

Alma Medic

Svaka vam čast !!! Trebamo mu izgraditi spomenike na svakom koraku ! Osramotili smo i njega i izdali sve časne principe po kojima smo živjeli sa Titom. Neka mu je vječna slava i hvala !❤️